123 456 7890

B reissaa Mustasaareen

TP-Seinäjoen B-junioreiden kausi lähenee vääjäämättömästi loppuaan. Edessä on huomenna matka Mustasaareen.

Botniahallin tekonurmella vastaan asettuu IFK Vasa:n tähtirinatinen yhdistelmä, jolle ottelulla on selvästi enemmän merkitystä kuin vierailijalle.

VIFK otti edellisessä ottelussaan murskaavan 9-2 -voiton FF Jaro/2:sta ja nousi sen voimalla juuri putoamisviivan yläpuolelle kuudella pisteellään.

Sen alapuolella sekä Tervarit, että FC Kiisto ovat kuitenkin viidessä pisteessä ja sarjajumbo FF Jaro/2 neljässä, eli tiukkaa on.

Kärjessä TP-Seinäjoen asema on nousun suhteen aika tavalla toivoton siinä mielessä, että TP-47:lle kärsitty 2-1 -tappio vei saumat melko varmasti.

KuPS johtaa sarjaa 22 pisteellä ja TP-47 on yhden ottelun enemmän pelanneena tasapisteissä. Pikkupruukilaisilla on tilillään 18 pinnaa, eli suoranaisia ihmeitä olisi tapahduttava 2-3 viimeisessä ottelussa, jos nousua toivottaisiin.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö joukkue varmasti pelaisi ihan tosissaan loppuun saakka.

A-junioreissa on moni B-ikäinen saanut peliaikaa ja vastaavasti sama pätee C-junnuihin, joille on tullut minuutteja B-junnuissa.

Homma toimii siinä mielessä hyvin näin, että nuoret pelaajat kehittyvät yksilöinä- Varmasti B-junnuilla olisi ollut paremmat mahdollisuudet nousta, jos jääräpäisesti olisi peluutettu kaikkia B-ikäisiä joukkueessa alusta loppuun.

Joka tapauksessa voittoahan Mustasaarestakin lähdetään hakemaan, kuten jokaisessa matsissa.

Ottelu alkaa Botniahallin kupeessa klo 19.30.