123 456 7890

SJK U17 palaa pelihommiin sunnuntaina 23.7. klo 12:30, kun se kohtaa OmaSp Stadionilla FF Jaron U17-joukkueen. Ottelu on B-nuorten Ykkösen syyskauden avausottelu, ja siihen on vapaa sisäänpääsy.

SJK U17 lähtee Ykkösen syyskauteen hakemaan paikkaa ensi talven SM-karsintasarjasta. Joukkue jäi niukasti tämän syksyn SM-peleistä ulos, vain kahden maalin heikommalla erolla, kun jatkoon menijät ratkottiin maalierolla. Toisaalta joukkueen pelaajille on riittänyt vastuuta ja pelejä SJK Akatemian Ykkösen ja erityisesti Kolmosessa pelaavan joukkueen riveissä, molemmissa hyvällä menestyksellä. Pelaajat ovat pääosin myös harjoitelleet SJK Akatemian mukana.

Syksyn Ykkösen lohkossa SJK U17-joukkueen lisäksi pelavat FF Jaro, Vasa IFK, KPV, Kraft, JJK, FC JPS, Ilves /2, TPV, Hercules, OLS /2 ja KePS.

12 joukkueen lohkossa pelataan yksinkertainen sarja, joka päättyy 1.10., ja sen jälkeen lohkon kaksi parasta joukkuetta saa suoraan paikan talven SM-karsintasarjaan. Myös lohkojen paras kolmonen saa suoran paikan, ja toiseksi paras kolmonen pelaa jatkokarsinnan SM-sarjan 12. sijoittuneen kanssa.

Löydät kaikki SJK U17-joukkueen tulevat pelit SJK:n nettisivujen otteluohjelmien SJK U17-joukkueen alasivuilta. Joukkueen pelaajat löytyvät myös SJK:n nettisivuilta.