123 456 7890

SJK U17 pelaa lauantaina B-nuorten SM-karsintasarjan lohkovaiheen päätösottelun, kun se isännöi KuPS:n U17-yhdistelmäjoukkuetta lauantaina 30.3. klo 15.30 Wallsport Areenalla. SJK U17 tarvitsee ottelusta voiton, jotta se varmistaa vähintään jatkokarsintapaikan ja siten mahdollisuuden päästä kesällä pelattavaan SM-sarjaan.

SJK U17 on karsintalohkossa kuudentena ennen viimeistä kierrosta. Edellä on tavoitettavissa vielä Ilves, joka on viidentenä kolme pistettä SJK:n edellä. Ilveksen maaliero on kuitenkin parempi, joten vaikka SJK U17 voittaisi oman ottelunsa ja Ilves häviäisi samaan aikaan FC Lahdelle, pitäisi SJK:n iskeä myös melkoiset murskaluvut taululle mennäkseen ohi. Viides sija takaisi kotiedun jatkokarsintaotteluun, joka pelataan ristiin toisen lohkon kanssa. Viidenneksi ja kuudenneksi sijoittuneet joukkueet kohtaavat toisensa.

Takana seitsemäntenä väijyy JJK pisteen päässä ja FC Lahti kolmen. Mahdollisesti tappiokin veisi joukkueen kuitenkin jatkokarsintaan, jos takana olevat JJK ja FC Lahti jäävät ilman pisteitä. FC Lahti tarvitsi jopa erittäin suurinumeroisen voiton, päästäkseen vielä SJK:n ohi. Lahti kohtaa juuri Ilveksen ja JJK kohtaa jo paikkansa SM-sarjaan varmistaneen RoPS:n. JJK – RoPS ehtii loppua ennen SJK:n ottelun alkua.

Myös SJK:n vastustaja KuPS on varmistanut paikan SM-sarjaan. KuPS on ennen päätöskierrosta lohkon kärjessä, vain yhden ottelun hävinneenä. Se voi vielä menettää kärkipaikkansa takana tuleville FF Jarolle ja RoPS:lle.

Ollaan pelattu viime aikoina hyvin ja saatu tuloksia. Sen ansiosta viimeisellä kierroksella paikka jatkokarsintaan on omissa käsissä. Toki vastus on kova, mutta meillä on hyvä drive päällä ja hyvällä itseluottamuksella lähdetään KuPS:a haastamaan ja taistelemaan paikasta SM-sarjassa, sanoo SJK U17 vastuuvalmentaja Toni Lehtinen

B-nuorten SM-karsintaa, SJK U17 – KuPS U17, lauantaina 30.3. klo 15.30 Wallsport Areenalla. Otteluun on vapaa pääsy. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee kannustamaan SJK:n nuoret jatkokarsintaan.