123 456 7890

B matkaa Jyväskylään

Edellisessä kotiottelussaan hiukan nihkeämmänkin esityksen jälkeen Tervareita 4-1 kurittanut TP-Seinäjoki matkustaa sunnuntaina Jyväskylään.

Vastaan asettuu kevätkierroksella erittäin vahvasti esiintynyt FC Blackbird, joka on aloittanut syksyn rupeamansa huomattavasti tahmeammin.

FC Blackbirdin saldo syksyn neljästä ottelusta on voitto Närpes Kraftista numeroin 3-2, tasapeli todella vahvan KuPS:n kanssa lukemin 1-1, mutta myös tappiot TP-47:lle vieraissa lukemin 1-0 ja VPS-junioreille lukemin 3-1.

TP-Seinäjoki on Tervarit-voiton lisäksi voittanut PK-37:n 7-3 ja VPS-juniorit 2-1, mutta kärsinyt siinä sivussa 3-0 -tappion Kuopion Palloseuralle vieraissa.

Timo Taipaleen ja Jukka Metsä-Ketelän suojatit ovat tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena yhdeksällä pisteellään. Edellä ovat juuri KuPS, sekä sarjanousija TP-47, joilla kummallakin on kymmenen pistettä.

Isäntäjoukkue FC Blackbird puolestaan on neljällä pisteellään seitsemäntenä.

Luvassa ei ole mikään leppoisa piknik, sillä FC Blackbirdin monikansallinen joukkue vilisee todella taitavia pelimiehiä. Keväällä joukkue kävikin hakemassa Jouppilanvuoren tekonurmelta 4-3 -voiton todella värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Matsi alkaa klo 14.00 Huhtasuon nurmella sunnuintaina.