123 456 7890

B-junnut Talin halliin
TP-Seinäjoen B-juniorit matkustavat sunnuntaina SM-karsintasarjan otteluun Helsinkiin kohtaamaan alkukeväästä todella vahvasti pelanneen PK-35:n Talin hallissa.

Vieraat matkustavat Helsinkiin niskassaan torstain 3-2 (1-1) -tappio Myllykosken Pallolle vaatimattoman esityksen jälkeen.

– Toivottavasti muu joukkue herää nyt Jesse Jääskeläisen ja Tommi Kukilan pelatessa samaan aikaan A-junnuissa Rovaniemellä. Talin halli on kuuma ja pikkuisen pimeäkin paikka pelata. Pitää vain pistää parastaan, totesi joukkueen valmentaja Ismo Koskela.

PK-35 hallitsi keväällä Vantaalla pelattua OrtoLääkärit Young Talents Cupia kurittaen mm- TP-Seinäjokea peräti 8-1. Pahaan paikkaan siis ollaan matkalla.

On kuitenkin muistettava, että syystä tai toisesta oranssi-mustat ovat pelanneet tälläkin kaudella vieraissa paremmin kuin kotikentällään. Kahdestä viimeisestä vierasottelusta on ollut tuliaisiana 4-0 -voitot. Ensin kaatui OLS ja heti perään KuPS.

PK-35 on aloittanut kauden ihmeen tahmeasti siihen nähden, miten jhoukkue keväällä esiintyi. Neljästä pelistä se on voittanut vasta yhden ja majailee sarjataulukossa 11. sijalla. TP-Seinäjoki on pelannut yhden matsin enemmän ja kerännyt plakkariinsa seitsemän pinnaa. Taulukossa joukkue on viidentenä seitsemällä pinnallaan.

Vaikka maalinteko on ollut omalla laillaan ongelma pikku-pruukilaisille, on joukkue silti tehnyt eniten maaleja sarjassa. Varsinkin toppari Henri Huilla on ollut oivallisessa vireessä viimeisteltyään jo neljä maalia.

Nyt kaivataan kuitenkin koko joukkueelta ryhtiliikettä torstain jälkeen. Jokainen piste, joka saadaan raavittua kasaan on toidellakin äärimmäisen tärkeä.

Ottelu alkaa Talin hallissa klo 14.00!