123 456 7890

B avaa huomenna
TP-Seinäjoen B-junioreiden kausi Ykkösen Lohko C:ssä starttaa sunnuntaina kotiottelulla. Vastaan asettuu liigajoukkueen jälkikasvu Vaasan Palloseuran junioreiden muodossa.

Joukkueet eivät talvikaudella ole kohdanneet, mutta viime kauden syyskierroksella tuntumaa saatiin Vaasassa, missä TP-Seinäjoki otti pisteet melko selvin 4-0 -numeroin.

Historialla ei kuitenkaan ole juurikaan tekemistä nyt kun mennään uutta kautta.

Timo Taipaleen ja Jukka Metsä-Ketelän suojatit ovat pelanneet varsin kovatasoisen harjoitusotteluohjelman läpi talvella menestyen kohtalaisen mukavasti huomioiden sen, että vastassa on ollut 11:ssä treenipelissä SM-sarjajoukkue kuudesti.

Ei ole mitään syytä olla uskomatta siihen, että oranssinuttuinen kotijoukkue ei omaisi erinomaisia mahdollisuuksia taistella noususta SM-sarjaan kevätkierroksen päätteeksi.

Joukkueen vastuuvalmentajalla, “Taipilla”, on kokemusta ja näkemystä siitä, miten homman on edettävä ja toiveena tietenkin on, että homma lähtisi oikeille raiteille heti ensimmäisestä ottelusta alkaen.

Talvikauden treenipeleissä Pekka Jaskari oli seitsemällä maalillaan tärkeä pelaaja TP-Seinäjoelle, mutta myös maajoukkueeseen noussut Tuomas Lähdesmäki ja erittäin vahvasti keskikentällä esiintynyt Jesse Sarajärvi ovat suuressa roolissa.

Ottelu alkaa Wallsport Areenassa klo 13.45, joten ei muuta kuin kannustamaan nuorisoa!