123 456 7890

SJK järjesti torstai-iltapäivänä, jo perinteeksi tulleet avoimet harjoitukset uuden kauden alkaessa medialle ja kannattajille. Paikalle Wallsport Areenalle olikin saapunut ajankohtaan nähden hienosti katsojia ja hallissa kävi kuhina, kun asiantuntevat katsomovalmentajat arvioivat pelaajia.

Harjoitusten yhteydessä esiteltiin medialle ja kannattajille uudet sopimuspelaajat Jussi Vasara ja Jere Koponen. Pelaajat kertoivat siirtymisestään SJK paitaan, sekä kertasivat ensivaikutelmiaan seurasta. Myös päävalmentaja Simo Valakari ja maalivahtivalmentaja Jori Särkkä olivat kertomassa uusista valmennettavistaan, sekä alkavan kauden tavoitteista.

Paikalla oli myös SJK mediatiimi ja tallensi SJK TV:lle haastatteluosuuden kokonaisuudessaan.

SJK järjestää seuraavan kannattajatapahtuman jo ensi lauantaina, kun kannattajaryhmä Klopit haastaa edustusjoukkueen perinteiseen ystävyysotteluun. Klopit vs. SJK pelataan Wallsport Areenalla lauantaina klo 14.00 alkaen. Kloppien joukkuetta on vahvistettu vanhoilla SJK pelaajilla. Kaikki ovat tervetulleita katsomaan miten kannattajat pärjäävät SJK:lle. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Seuraavan varsinaisen harjoitusottelun SJK pelaa perjantaina 16.1. klo 18.30 ja tuolloin SJK isännöi Wallsport Areenalla Tampereen Ilvestä.

Tästä katsomaan tunnelmia torstain avoimista harjoituksista: