123 456 7890

Maalintekijä Hectr Garca

Kerho 07 nappasi Pyynikin stadionilla pelatusta avausottelusta kaikki kolme pistettä mukaansa.
Päivän sankarina oli pelituntumaa hakemassa ollut ja lähes koko talven harjoituskauden loukkaantumisen takia missannut Josu, joka iski ensimmäisen puoliajan tasoitusmaalin pilkulta. Josu myös syötti komealla keskityksellä maanmiehensä Hector Garcian 1-2 maalin.
Kerho sai pelata lähes koko toisen puoliajan yhden miehen ylivoimalla, kun kotijoukkueen Matti Jokinen hölmöili itsenä aikaiseen suihkuun potkaisemalla Kerhon Timo Rauhalaa jälkitilanteessa.

Ilves-Kissat – Kerho 07 2-3 (1-1)
1-0 01 min Matti Jokinen
1-1 24 min Josu rp.
1-2 52 min Hectr Garca
2-2 57 min Juha Ahola
2-3 73 min Tuomas Lähdesmäki

Ottelu alkoi Kerhon kannalta murheellisesti, kun Ilves-Kissat pääsivät ensin laidalta läpi ja sieltä hyvä keskitys takatolpalla olleelle Matti Jokiselle, ja tämä laittoi avausmaalin Kerhon verkkoon vain minuutin pelin jälkeen.

Kerho kuitenkin tuli maalin jälkeen lujaa takaisin otteluuun ja tasoitus syntyi kun Timo Rauhala murtautui laidalta sisään alueelle ja Juha Veijonen joutui repimään hänet sääntöjenvastaisesti kumoon. Pallo pilkulle ja lähes koko talven pelejä sivusta seurannut ja nyt tärkeitä peliminuutteja Kerhon mukana hakeva Josu ampui pallon varmasti sisään.

Toisen puoliajan alussa Ilves-Kissojen maalintekijä Jokinen hölmöili itsensä aikaiseen suihkuun, potkaistessaan Rauhalaa tilanteen jälkeen. Erotuomari Kalle Mäkinen näki tilanteen ja nosti samantien miehelle punaisen kortin.

Kerho meni ylivoimalla muutaman minuutin jälkeen 1-2 johtoon, kun Josu tarjoili komean keskityksen etutolpalle, jossa hänen maanmiehensä Hector Garcia pääsi iskemään pallon vastustamattomasti verkkoon.

Hyvän olon tunne taisi hieman hiipiä puseroon tuossa vaiheessa ja Ilves-Kissat pääsivät vain viiden minuutin jälkeen johto-osumasta jälleen tasoihin. Kulman jälkitilanteesta Juha Ahola laittoi pallon ohi Ville Viljalan ja tasoitti ottelun.

Kerholla oli useampi paikka mennä tasoituksen jälkeen johtoon, mutta kotijoukkue taisteli vajaalla urhoollisesti ja lopullisena lukkona maalinsuulla seisoi entinen SJK maalivahti Tuomas Karjanlahti.

73 minuutilla Kerho pelasi oikella laidalla ensin komean syöttökombinaation ja kapteeni Jyri Hietaharju pudotti siitä pallon poikien maajoukkuemies Tuomas Lähdesmäelle, joka iski 2-3 voittomaalin.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, vaikka paikkoja pelin ratkaisemiseen tarjoutuikin. Lopussa kotijoukkue haki vielä tasoitusta nostamalla maalivahdinkin erikoistilanteisiin.

Eka jakso oli rikkonainen ja vastustajalla paljon vaarallisia erikoistilanteita. Me vähän ehkä hosuttiin vielä ja pelistämme puuttui maltti. Saimme kuitenkin tilanteita, mutta vähän enemmän kärsivällisyyttä olisi kaivattu. Pääsimme kuitenkin tasoittamaan ottelun vielä ennen puoliaikaa, kun Josu laittoi Rauhalan hankkiman pilkun sisään. Toisella jaksoalla sitten oltiin paljon parempia. Tottakai siihen vaikutti myös vastustajan ulosajo, mutta nyt malttia oli meidän pelissä selvästi enemmän ja liikutettiin palloa paremmin. Pieni nukahdus tuli siinä 2-2 tasoitusmaalissa, mutta jätkät painoi hyvin päälle ja voittomaali oli kyllä ansaittu, arvioi vastuuvalmentaja Max Peltonen ottelua pelin jälkeen.

Hyvä että saatiin voitto ja kausi käyntiin, mutta tiedän että pystymme parantamaan tästä vielä, Peltonen päättää.

Ottelun parhaana palkittiin Josu, kaksi tähteä meni Hector Garcialle ja yksi tähti kotijoukkueen maalissa torjuneelle entiselle SJK maalivahti Tuomas Karjanlahdelle.

Kerho 07 kohtaa Kakkosessa seuraavaksi Maskun Palloseuran vieraskentällä, lauantaina 3.5. klo 16.00.

Kerho 07:Ville Viljala MV, Timo Rauhala, Cedric Gogoua, Kalle Taimi, Gert Kams, Jyri Hietaharju, Josu (78› Aki Sipilä), Hector Garcia, Tuomas Lähdesmäki (78› Samir Bouroussi), Jesse Sarajärvi ja Elias Ahde (58› Sami Viljanen).

Vaihdossa:Paavo Valakari MV, Miika Korpela, Joona Lautamaja ja Jesse Jääskeläinen.

Varoitukset:Tuomas Lähdesmäki 6 min.