123 456 7890

Aurinko paistaa taas

Vaikka Kerhon marssi Kakkosessa oli käytännössä pelkkää voittokulkua, e se ollut sitä yhdelle joukkueen pitkäaikaisimmista pelaajista ja lojaaleimmista sotureista.

Toni Kujalan kausi meni pieleen pahemman kerran. Nilkka leikattiin kahdesti, eikä mies ehtinyt saada tililleen ainuttakaan virallista ottelua edustusjoukkueessa. Jokainen voi mielessään kuvitella, miten karvaalta moinen maistui.

– Olihan se kova pala. Alkuvuodesta kaikki näytti hyvältä. En tiedä, miten paljon osaa oli sillä Pietarsaaren Tammiturnauksessa tulleella loukkaantumisella, mutta missään vaiheessa jalka ei oikein tullut kuntoon, vaikka ressuissa pääsinkin hieman pelaamaan, kertoi “Figo” perjantai-iltana siinä sivussa kun asenteli Petri Niemelle Football Manageria.

“Figon” nilkka operoitiin kauden aikana kahteen kertaan. Aivan kauden lopussa mies pääsi jo treenaamaan jalkapalloakin, ettei homma mennyt ihan hölkkäämiseksi.

Nyt aurinko alkaa vuodenajasta huolimatta paistaa siihen malliin kuin sen olisi pitänyt paistaa jo keväällä.

– Näillä näkymin pelaan SJK Reserveissä. Lupasin Kujalan Jarille, että olen paikalla 4.12. kun treenit alkavat. Ellen joudu töiden takia muuttamaan muualle, pelaan kyllä ressuissa, vahvistaa “Figo” FutisForum-tason huhut.

“Figon” liittyminen Kerhon reservijoukkueen vahvuuteen yhdessä Mikael Muurimäen kanssa tekee joukkueesta todella kovan luokan ryhmän, vaikka Kolmosessa onkin edessä vasta ensimmäinen kausi.

– Kuulin, että “Raipe” oli pistänyt meille tavoitteeksi nousun, naurahtaa “Firgo”, muta jatkaa heti perään…

– Onhan se mielekkäämpää pelata tuollaisessa joukkueessa kuin sellaisessa, joka vain pelailee ja höntsää. Meillä on kyllä ihan hyvä nippu, eikä ole mitään syytä, miksi me emme olisi ainakin top kolmosessa, jos edes suurin piirtein samat miehet jatkavat.

Vielä vahvistamattomien huhujen mukaan joukkueessa pelaavat myös ensi kaudella ainakin Saranpään veljekset, Johannes ja Henri, “Puuha-Pete” Niemi, Samuli Mäenpää, Petri Huttu ja Tomi Peltokangas. Siis ainakin. Todennäköisesti muutama muukin.

Keskikentän taistelijan syyskuvioihin on kuulunut paitsi lenkkeily, myös keikka Germaniaan.

– Oli hieno reissu. Päästiin katsomaan Teemu Pukin ensimmäiset maalit Bundesliigassa. Aika mahtavaa oli huomata jo alkulämmittelyssä, että hän on avauksessa ja sitten kun tuli vielä ne maalit, niin olihan se mahtavaa. Oltiin Hampurissa ja Bremenissä, mutta peleissä ei käyty kuin Hannoverissa. Toki käytiin tsekkaamassa myös Werder Bremenin ja FC St. Paulin stadionit. Syötiin ja juotiin hyvin ja pidettiin mukavaa, luettelee “Figo”.

Epäilemättä kaikki Kerhoa seuraavat toivovat koko sydämestään, että sitä mukavaa pitää “Figolla” pikkuisen enemmänkin, esimerkiksi koko ensi kauden. Olisihan se nyt suotavaa. Se olisi sitä paitsi SJK Reserveillekin melko mellevä juttu.