123 456 7890

Puolustaja Felipe Aspegren ja hyökkääjä Jonathan Muzinga eivät jatka Seinäjoella, ja kaksikon sopimukset päättyivät tähän kauteen. Molemmat jatkavat uraansa muualla.

SJK kiittää kaksikkoa yhteisestä ajasta ja toivottaa onnea tulevaan.

Kesän siirtoikkunassa SJK-paitaan paluun tehnyt Felipe Aspegren siirtyi Seinäjoelle KuPS:n riveistä ja hän pelasi ensimmäisen ottelunsa heinäkuun lopussa UEFA Euroopan Konfrerenssiliigan karsintaottelussa Lillestrømia vastaan OmaSp Stadionilla. Kaikkiaan Aspegren pelasi kauden lopulla 13 ottelussa ja antoi niissä kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Helmikuussa 29-vuotta täyttävä Aspegren on edustanut SJK:a aiemmin myös kaudella 2014. Koko SJK-urallaan hän on pelannut kaikissa kilpailuissa yhteensä 20 ottelua.

Jonathan Muzinga siirtyi SJK Akatemiaan tammikuussa 2022 PK-35:n riveistä. Hän kärsi loukkaantumisista alkukaudesta. Muzinga pelasi kauden aikana Ykkösessä 22:ssa ottelussa ja teki niissä 8 maalia. Tuon lisäksi hän teki Veikkausliigadebyytin SJK:n edustusjoukkueessa AC Oulua vastaan pelatussa vierasottelussa. Lisäksi hän pelasi SJK Akatemian mukana Suomen Cupissa.

 

Jonathan Muzinga tuulettamassa maalia SJK Akatemian paidassa.