123 456 7890

ASM:n suuri haaste
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-junioreilla on lauantaina edessään kohtuullisen suuri haaste. Nousijajoukkue matkustaa nimittäin viime vuoden Suomen Mestarin, helsinkiläisen PK-35:n vieraaksi Myllypuroon.

Haasteen suuruutta kasvattaa se tosiasia, että joukkueelle varsin tärkeät pelaajat, keskikentän Saku Koskinen ja hyökkäyspään Teemu Penninkangas, eivät ole kokoonpanossa, koska viime viikonloppuna edustusjoukkueen asussa vahvasti esiintyneet nuorukaiset ovat näillä näkymin myös Iisalmen keikalla avauksessa.

Esa Haanpään joukkueesta ovat sivussa myös Toni Koivusaari, Nicolas Tuisku, Jaakko Lampi, sekä mahdollisesti Aleksi Rouhiainen ja Ville Luomapurokin.

– Huonoon saumaan tuli edustusjoukkueelle lisäkolhuja. Se tarkoittaa, että “Penni” ja “Saku” ovat heidän mukanaan. Tämä toki oli tiedossa jo viikolla. Haasteellinen reissu tästä tulee, mutta kyllä me lähdemme ihan tosissamme pisteitä hakemaan mukaan, sanoo Haanpää.

Kerhon junnut ovat aloittaneet SM-sarjan vauhdilla ottaen kaksi selkeää voittoa. Ensin kaatui TPS 4-1 ja sen jälkeen VJS 3-0. Kuusi pinnaa kahdesta ensimmäisestä ottelusta on varmaan enemmän kuin monikaan uskalsi edes odottaa.

Nyt on kuitenkin edessä kolmen vierasottelun putki, joten jokainen piste on tervetullut.

PK-35 puolestaan on aloittanut syyskierroksen 3-1 -tappiolla sarjan suursuosikkia, HJK:ta vastaan ja tyrmäysvoitolla HauPasta numeroin 5-0.

Ottelu alkaa Myllypurossa klo 13.00.