123 456 7890

ASM:n kärkiottelu Joupiskalla
Lauantaina nähdään Jouppilanvuoren tekonurmella A-junioreiden SM-karsintasarjan kärkikamppailu. Vastakkain ovat vieraaksi saapuva turkulainen sarjaykkönen, FC Inter ja taulukossa kakkosena oleva kotijoukkue Seinäjoen Jalkapallokerho.

FC Inter on neljästä pelaamastaan ottelusta voittanut kolme ja pelannut kerran tasan. Samaan aikaan Kerhon nuoriso on voittanut kolme matsia ja hävinnyt kerran.

FC Interin kyydistä ovat pudonneet vieraissa FC Haka numeroin 3-2, Kerhon selvästi 3-0 kotonaan kaatanut OLS Kupittaalla lukemin 4-1 ja FC Jazz kotikentällä 2-0. Vieraista FC Inter on hakenut lisäksi 2-2 -tasapelin Kuopion Palloseuraa vastaan.

Kerhon joukkue on osoittanut, että tulivoimaakin löytyy. Ensin kaatui FC Jazz Eero Rantasen kahdella maalilla vieraissa 2-0, sitten Haka kotona 5-2 ja Oulun tappiollisen reissun jälkeen FC Honka kotona selkein 5-1 -numeroin.

Edustusjoukkueen mukana paljon talven mittaan olleet Teemu Penninkangas ja Miika Korpela, sekä Akseli Metsä-Ketelä ovat nyt tietenkin A-junnujen käytössä. Edellisessä kotiottelussa juuri “Aku” oli ihan liekessä iskien kotijoukkueen kaksi ensimmäistä osumaa, eikä ollut knallitemppukaan kaukana.

Kerhon nuorisosta jo yhdeksän pelaajaa on päässyt maalien makuun. Kaksi osumaa mieheen on viimeistellyt Rantasen ja Metsä-Ketelän lisäksi myös “Penni”.

Rivistä ovat sivussa pelikieltoaan sovittava Aleksi Ahde, sekä pitkäaikaispotilas Jesse Jääskeläinen. Keskikenttä toimi kuitenkin ihan kelvollisesti edellisessä ottelussa Miika Korpelan ja Veli-Pekka Pajulan johdolla.

Matsi alkaa Joupiskalla puoleltapäivin, joten tervetuloa kannustamaan nuoria ja viettämään todellista Kerho-päivää katsomalla samaan rytäkkään myös edustuksen matsi klo 16.00 SC Riverballia vastaan.