123 456 7890

ASM:n etappina Hippos
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-junioreiden SM-karsintasarja jatkuu keskiviikkona pahimmassa mahdollisessa hornankattilassa sarjan kärkiryhmiin kuuluvan Jyväskylän Jalkapalloklubin vieraana.

Sarajassa nyt neljäntenä oleva JJK johti SM-karsintasarjaa ennen viime viikonloppua, jolloin se kärsi 3-0 -tappion Oulussa OLS:lle. Samaan aikaan Kerhon nuoriso juhli Provinssia Keskuskentällä kukistamalla Turun Palloseuran numeroin 3-1.

Näin JJK:n ja Kerhon välinen piste-ero on vain kolme pinnaa, vaikka sarjasijoituksissa Kerho makaakin seitsemännellä sijalla.

Kaksi kierrosta ennen kevään karsinnan loppua sarjatilanne on todella mielenkiintoinen, sillä seitsemän ensimmäistä joukkuetta on kuuden pisteen sisällä. Vastaavasti myös putoamisvyöhykkeellä taistelu on veristä. Periaatteessa Kerho on melko varmasti kuivilla, mutta kaksi rökäletappiotta voisivat lähettää nuorison jopa Ykköseen. Matkaa viivaan on kuitenkin viisi pistettä.

Keskiviikon ottelussa on Kerholla mahdollisuus naulata paikkansa syksyn SM-sarjassa idioottivarmaksi, toisaalta samaan aikaan Veikkausliigassa pelaavan kotijoukkueen nuoriso himoitsee lisäpinnoja saadakseen syksyksi lähtöpisteitä mitalitaistoon.

Edellisessä kamppailussaan Kerho pelasi kypsän ja vahvan ottelun TPS:aa vastaan ottaen erittäin ansaitun voiton Henri Huillan, Akseli Metsä-Ketelän ja Sami Viljasen maaleilla.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Oikeammin nuo kamppailut käytiin jo harjoituskauden aikaan, jolloin JJK voitti kotonaan 3-1 ja Wallsport Areenassa taisteltiin 1-1 -tasapeli.

Viime kaudella SM-sarjassa matsi pelattiin Seinäjoen Keskuskentällä ja silloin isäntäjoukkue yrpisti ottelusta kolme pinnaa 2-1 -voiton turvin.

Max Peltosen suojatit saavat otteluun jalkeille ihan kelpo ryhmän, sillä lauantaina TPS:aa vastaan kentän loppuhetkillä loukkaantumisen vuoksi jättänyt Kalle Taimi on pelikuntoinen.

Matsi alkaa Hippoksella klo 18.30, joten sinne sitten vain kannustamaan, jos nyt vaikka sattuu jotain lomaa tai semmoista pukkaamaan tähän kohtaan.