123 456 7890

ASM:lle pinna vieraista

FC Haka – SJK 1-1 (1-1)
34 min 0-1 Teemu Penninkangas
37 min 1-1 Mika Jussila

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit hakivat vieraskentältä arvokkaan pisteen pakottamalla isäntäjoukkue FC Hakan tasapeliin Apian kentällä Valkeakoskella.

Näin Max Peltosen ja Jorma Tuohisaaren suojatit ovat kahden kierroksen jälkeen tappioitta A-junioreiden SM-sarjassa kaadettuaan avausottelussa FC Espoon kotikentällään.

– Toki piste oli ihan hyvä juttu, mutta kaksi enemmänkin olisi ollut tarjolla. Ei saa tyytyä liian vähään, pyöritteli joukkueen valmennusduosta Max Peltonen ottelun jälkeen.

– Ensimmäinen puoliaika oli melko tasainen. Me emme päässeet ihan siihen mihin haluttiin ja Hakalla oli paikkansa, jos oli meilläkin, jatkoi Peltonen.

Reilun puolen tunnin jälkeen vierasjoukkue meni ottelussa johtoon hienolla maalilla.

– Pallo pelattiin “Akulle” (Akseli Metsä-Ketelä) laitaa ja hän laittoi sieltä hyvän keskityksen, josta “Penni” (Teemu Penninkangas) puski hienosti alakulmaan, Peltonen kertoi.

FC Haka iski kuitenkin heti tasoituksen. Peliä ehdittiin pelata vain kolmisen minuuttia lisää, kun pitkän sivurajaheiton ja jarkon jälkeen Mika Jussila puski tasoituksen.

– Toisella puoliajalla olimme mielestäni parempia. Saatiin aikaiseksi aika paljon hyviäkin tilanteita, joista suuri osa juuri laitojen kautta. Nyt vain viimeistelyssä ei sitten tainnut tato riittää, harmitteli Peltonen.

Kerhon A-junnujen syyskierros jatkuu jo perjantaina Keskuskentällä vahvaa Oulun Luistinseuraa vastaan.

SJK: Tuomas Karjanlahti, Joona Lautamaja, Henri Huilla, Tommi Kukila, Sami Viljanen, Jesse Sarajärvi, Aleksi Ahde, Miika Korpela, Veli-Pekka Pajula, Teemu Penninkangas, Akseli Metsä-Ketelä