123 456 7890

ASM:llä iso haaste

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-junioreiden SM-sarjajoukkue matkustaa todella haasteelliseen paikkaan huomenna. Edessä on vierasottelu sarjan eliittiin kuuluvaa lahtelaista FC Reipasta vastaan.

Kevätkierroksen SM-karsintasarjassa FC Reipas vieraili Prunttimäessä ja haki täydet pisteet niukasti, mutta täysin ansaitusti lukemin 1-0.

Tuossa ottelussa kotijoukkue ei kyennyt kunnolla lahtelaisia haastamaan, vaan otteet olivat täysin monesta muusta ottelusta poikkeavan vaisut.

Sen jälkeen, etenkin syyskierroksella Kerhon peli on kuitenkin ollut varsin laadukastakin. Kuuden ottelun jälkeen joukkue on edelleen vailla tappioita.

Joukkueet ovat tasapisteissä FC Reippaan ollessa taulukossa kolmantena. Molemmilla on pisteitä 14, mutta FC Reipas on saanut SM-sarjaan lähtöpisteen ja sillä on tilillään neljän voiton lisäksi tasapeli ja tappio.

Vastaavasti Kerho lähti syyskierrokselle ilman lähtöpisteitä. Tilillä on nyt koitvoitot FC Espoosta 3-0, OLS:sta 2-1 ja IFK Vasasta 7-1. Vieraista joukkue on raapinut tasapelit mukaansa sekä Valkeakoskelta, että Turusta FC Interiltä lukemin 1-1. FC Honka kaatui Espoossa 3-1.

FC Reipas pelasi edellisessä ottelussaan tasan OLS:n kanssa vieraissa 1-1. Sitä edelsi kolme peräkkäistä voittoa. FC Haka mureni lahtelaisten kyykytyksessä 7-0, FC Espoo kotonaan 2-1 ja KuPS Lahdessa 2-1. Ainoan tappionsa joukkue on kärsinyt sarjakakkosena olevalle JJK:lle vieraissa 2-1.

Valmennuskaksikko Max Peltonen – Jorma Tuohisaari saa matkaan varsin hyvän nipun sillä mukana ovat edustusjoukkueessakin minuutteja kellottaneet Teemu Penninkangas, Miika Korpela ja Kalle Taimi.

Lähtökohdat ovat ihan OK, vaikka vastassa onkin todella kova nippu, jonka kaataminen on Kerholle ollut toistaiseksi ylitsepääsemätön tehtävä kahden kauden aikana.

Matsi alkaa Lahdessa lauantaina klo 17.00.