123 456 7890

ASM Stadissa
Juuri kun lauantai-iltana Kerhon ryhmä ehti kotiutua Ylivieskasta, pakkaili seuraava orkesteri aamutuimaan kamojaan ja lähti jo kohti Helsinkiä.

Edustuksen kakkosluotsi ja A-junnujen vastuuvalmentaja Max Peltonen tuskin saa frequent traveller pisteitä, vaikka vetääkin viikonlopun aikana maalivahti Tuomas Karjanlahden ja toppari Kalle Taimin kanssa 1100 km ympäri Suomen maan.

Toivotaan kuitenkin, että pisteitä tulee muussa muodossa, sillä viisi ensimmäistä matsia on jo kartuttanut Kerhon jälkikasvun pistesaraketta 10 pojolla.

Vielä kun rypistetään 2-4 pistettä, on paikka syyskierroksen SM-sarjaan päivänselvä.

Myllypurossa vastaan asettuva perinteikäs ja laadukas junioriseura, PK-35, puolestaan on ehkä hieman ailahdellut. Joukkue on toki murjonut vieraissa sarjan tyveen jumittuneen FC Jazzin peräti 8-0, mutta vastaavasti nokkaan on tullut kahdelta kärkijoukkueelta, OLS:lta 3-0 ja JJK:lta 2-0. Sen sijaan sarjan häntäpään joukkueisiin kuuluva FC Haka nipisti pinnan PK-35:ltä lukemin 1-1.

Kerhon tulivoima on jakautunut ihan mukavasti, eli ratkaisijoita joukkueesta pitäisi kyllä löytyä. Nyt on periaatteessa käytössä ihan hyvä nippu, sillä myös Aleksi Ahde on vapautunut pelikiellostaan.

Matsi alkaa Myllypurossa klo 16.00.