123 456 7890

ASM Reippaan kimppuun
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit iskevät lahtelaisen FC Reippaan kimppuun torstaina Prunttimäessä. Ottelu on ensimmäinen nurmipeli junnuille Seinäjoella ja tavoitteena on tietenkin katkaista orastava kahden pelin mittainen tappioputki.

Kerho on ottelussa viidentenä hävittyään kaksi edellistä otteluuan Helsingissä. Ensin tuli kuokkaan PK-35:ltä 2-1 ja sen jälkeen HJK:lta 1-0.

FC Reipas puolestaan väijyy juuri Kerhon alapuolella samassa pistemäärässä kuin SJK, mutta lahtelaisilla on matsi vähemmän pelattuna.

Kaiken muun hyvän lisäksi FC Reipas on vuosien saatossa ollut viheliäisen nihkeä vastustaja seinäjokelaisjoukkueille.

Viime kauden ottelu pelattiin Lahdessa ja silloin viirupaidat iskivät jo ensimmäisellä puoliajalla pallon neljä kertaa Kerhon verkkoon voittaen pelin lopulta 4-1.

Nyt todellakin maistuisi revanssi ja myös pisteet olisivat tarpeen. Eipä sillä, että kummallakaan joukkueella olisi varsinaisesti mitään katastrofaalista paniikkia, sillä sarjan hännillä FC Jazz ja FC Haka ovat melko pahassa pinteessä TPS:n aj KuPS:n kanssa.

Kotijoukkue saa otteluun hyvän nipun, vaikka edustus pelaakin illalla Vihtavuoren Pamausta vastaan. Mukana ovat maalivahti Tuomas Karjanlahti, Teemu Penninkangas, Kalle Taimi ja Miika Korpela.

Max Peltosen suojatit eivät muuten ole toistaiseksi kotonaan hävinneet. FC Interin kanssa tuli edellisessä kotimatsissa tasapeli, mutta FC Haka kaatui 5-2 ja FC Honka peräti 5-1.

Matsi alkaa Ikuisen Tuulen Stadionilla, Prunttimäessä, klo 14.00.