123 456 7890

ASM jahtaa kärkeä

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-junioreiden SM-sarjajoukkue jahtaa kärkeä ja mitalisijoja kohdatessaan lauantaina sarjajumbo IFK Vasan Prunttimäessä.

Kerho on viiden kierroksen jälkeen tappioitta ja neljäntenä sarajtaulukossa. Vastaavasti VIFK on saalistanut vain yhden pisteen maalittomalla tasapelillä OLS:aa vastaan ja on tukevasti sarjan viimeisellä sijalla.

Tässä valossa asetelmat ovat selvät, eli Kerho on suosikki ennakkoon. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että edessä olisi helppo koitos. VIFK nimittäin tuli tutuksi talvikaudella kun joukkue kohdattiin kahdesti treeniepeleissä.

Ensin Kerho voitti kotona ottelun 3-2, mutta Vaasan Ehnvallenilla päädyttiin maalittomaan tasapeliin.

Jos Kerhon onnistuu voittaa huominen kamppailu, nousee pistesaldo jo 14 paunaan. Sarjaa johtavalla JJK:lla pisteitä on 15, kakkosena olevalla FC Interillä 14 ja kolmantena olevalla FC Reippaalla 13.

Edellisessä ottelussaan Kerho haki maukkaan pisteen juuri FC Interiltä osoittaen sen, että jokainen matsi tässä sarjassa on todella haastava.

Jos Max Peltosen ja Jorma Tuohisaaren suojatit nappaavat täyden pistepotin, tarkoittaa se käytännössä sitä, että sarjapaikka on melkoisella varmuudella lunastettu myös ensi kaudeksi.

Peltoselle vastustaja VIFK on varsin tuttu joukkue, sillä vielä viime kaudella hän toimi seurassa.

On suorastaan yllättävää, ettei VIFK ole onnistunut nappaamaan enempää pisteitä, sillä joukkue vilisee huikean taitavia nuoria pelaajia, joista monella on jo kokemusta Kakkosestakin.

Matsi alkaa aiemmasta tiedosta poiketen klo 17.00 Prunttimäessä. Tervetuloa!