123 456 7890

ASM avaa treenipelinsä
Viime kauden päätteeksi SM-sarjassa maalierolla neljänneksi jääneet Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit avaavat harjoitusottelurupeamansa sunnuntaina Wallsport Areenassa Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan.

Peli on Kerhon joukkueille ensimmäinen uuden kauden ottelu. Toki samaan aikaan B-juniorit ovat tulessa Kokkolassa GBK:ta vastaan. Edustuksen otteluita saadaan tai joudutaan odottelemaan tammikuun loppuun saakka, mutta mukavahan se on tästä lähteä liikenteeseen jo ennen joulua.

KPV:n kanssa pelattiin viime kaudella Ykkösessä kahdesti. Kevätkierroksen otteluista ensimmäinen pelattiin Kokkolan Kipparihallissa ja siinä tuli tappio lukemin 3-1. Sen sijaan Keskuskentällä Kerho otti revanssin kaataen vastustajansa 2-1.

Kerhon valmistautuessa SM-karsintaan, valmistautuu KPV puolestaan Ykköseen, johon on tulevalle kaudelle ilmoittautunutkin ilahduttavasti joukkueita mukaan.

Sunnuntain ottelussa Kerhon A-junioreiden uusi vastuuvalmentaja, Max Peltonen, peluuttaa koko aktiivisesti harjoitellutta 20 pelaajan rinkiään.

– Käytännössä pelataan kahdella joukkueella, sillä kaikki ovat harjoitelleet ja ansaitsevat minuutteja, sanoo Peltonen, joka yhdessä Jorma Tuohisaaren kanssa vastaa joukkueen valmennuksesta.

Näillä näkymin poissaoloja ei kotijoukkueella ole, vaan kaikki pelimiehet ovat kunnossa ja jalkeilla.

Matsi alkaa Wallsport Areenassa klo 13.30. Tervetuloa!