123 456 7890

Anvia ja Seinäjoen jalkapallokerho ovat sopineet, että Anvia toimittaa kaikki tietoliikenne- ja IT-palvelut uudelle jalkapallostadionille.

10 vuodeksi solmittu sopimus kattaa mm. yhteydet, lähiverkon, palvelimet ja mobiiliverkkojen tukiasemapaikat. Lisäksi Anvian tytäryhtiö Anvia Securi toimittaa stadionin lukitus- ja turvajärjestelmät, ja stadionin infonäytöt toteutetaan Anvia Ruutu –tuotteella.

Stadionin lisäksi Anvia jatkaa SJK:n edustusjoukkueen pääyhteistyökumppanina.

– , kommentoi SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen yhteistyösopimusta.

Seinäjoen uusi jalkapallostadion rakentuu vauhdilla Jouppilanvuoren juurelle. Ensi kesäkuussa valmistuva stadion on suunniteltu tiukasti jalkapallon ja katsojien ehdoilla, mutta koska ollaan isojen yleisötapahtumien Seinäjoella, suunnittelussa on otettu huomioon myös muut tapahtumat, kuten isot konsertit. Jalkapalloa stadionilla mahtuu seuraamaan 6000 katsojaa, ja konsertteja jopa 10 000 katsojaa.

Osapuolet järjestivät yhteisen tiedotustilaisuuden Seinäjoella Wallsport Areenalla tiistaina 01.12. SJK TV oli paikalla ja toteutti tilaisuudesta videokoosteen.

Anvian puolelta paikalla oli konserninjohtaja Mika Vihervuori, varatoimitusjohtaja Harri Suokko, yrityspalveluiden liiketoimintajohtaja Timo Ranta ja viestintäpäällikkö Tiina Nieminen. SJK:ta edusti toimitusjohtaja Teemu Virtanen. Seinäjoki Stadion Oy:n ja SJK hallituksen puolesta tilaisuudessa oli Janne Kotamäki.