123 456 7890

SJK:n keskikenttäpelaaja Anel Rashkaj kutsuttiin Kosovon A-maajoukkueeseen. Kosovo kohtaa syyskuun alussa UEFA:n Kansojen liigan otteluissa Moldovan ja Kreikan.

Kosovossa syntynyt, mutta Ruotsissa kasvanut 31-vuotias Rashkaj, on tuttu kasvo Kosovon maajoukkueessa, sillä hän on edustanut maataan jo pitkään ennen sen UEFA:lta saamaa virallista maajoukkuestatusta. Ja virallisen statuksen tultua, hän on toiminut maansa A-maajoukkueen kapteenistossa sekä pelannut yhteensä 11 maaottelua. Näistä 5 ottelua tuli viime EM-karsinnoissa. Kosovo on myös selviytynyt ensi vuodelle siirtyneiden EM-karsintojen jatkokarsintojen välierään, jossa se kohtaa lokakuussa Pohjois-Makedonian.

Rashkaj siirtyi SJK-paitaan täksi kaudeksi Ruotsin pääsarjaseura AFC Eskilstunasta ja hän on pelannut Veikkausliigassa kaikissa SJK:n kauden 12 ottelussa sekä kahdessa Suomen cupin karsintaottelussa.

Kosovo kohtaa Kansojen liigassa Moldovan vierasottelussa torstaina 3.9. ja Kreikan kotiottelussa sunnuntaina 6.9. Molemmat ottelut alkaa klo 21.45 Suomen aikaa.

SJK ja koko SJK-väki onnitellee Rashkaj’ta maajoukkuekutsusta ja toivottaa Kosovolle onnea tuleviin otteluihin.

Rashkaj’n lisäksi, SJK:sta lähtee yhdeksän pelaajaa Suomen nuorten U21-, U19- ja U17-maajoukkueiden mukaan.

Veikkausliiga on parhaillaan maajoukkuetauolla ja tositoimiin palataan keskiviikkona 9.9. klo 18:30, kun SJK saa OmaSp Stadionille vieraaksi Turun FC Interin. Ottelun liput myynnissä SJK Shopissa ja Lippu.fi-kanavissa.