123 456 7890

A:n taistelu jatkuu
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit matkaavat sunnuntaina FC Interin vieraaksi SM-sarjan toiseksi viimeisellä kierroksella. Kyseessä on Kerhon kannalta erittäin tärkeä ottelu, sillä taistelu mitaleista jatkuu edelleen.

HJK:n murskaava vierasvoitto Jyväskylässä lauantaina lähes varmisti joukkueelle SM-kullan, mutta sekä hopean, että pronssin kohtalo on edelleen auki. Tiukimmin kiinni hopeassa on Valkeakosken perulainen perinneyhdistys, eli FC Haka, jolla on kasassa 21 pistettä ja kolmen pisteen kaula kolmantena olevaan Kerhoon.

Kerhon jälkeen perässä vaanivat pisteen hajuraon päässä PK-35 ja FC Reipas. Turkulaisille ottelu on elintärkeä ihan toisesta syystä. Joukkue on nimittäin vajonnut putoamisviivan alapuolelle ja eroa säilymiseen on pinnan verran.

Kerholla on alla luokattoman heikko esitys kotikentällä Kuopion Palloseuraa vastaan viime viikonloppuna. JOukkue sai kamppailuun loistavan startin, mutta kahden maalin johtoasema taisi tuudittaa nuoret miehet helppoon voittoon. Toisin kävi ja KuPS otti pisteet ansaitusti 4-2.

Nyt on aika pestä kasvot ja taistella samalla asenteella kuin aiemmissakin kamppailuissa. Joukkue nimittäin pystyy hyviin suoritukseen pelatessaan omalla tasollaan, se on jo nähty kun matkalla ovat kaatuneet HJK, JJK, Haka, TPS, VJS ja HauPa.

Valmentaja Esa Haanpää joutuu hieman pistämään pakkaansa uusiksi, sillä Suomen itsenäisyyttä puolustavat Jaakko Lampi ja Nicolas Tuisku ovat sivussa sunnuntain kamppailusta.

Reserviä kuitenkin löytyy, joten hyvällä asenteella ja kovalla taistelutahdolla jopa Turusta on mahdollisuus ottaa pisteitä mukaan.

Siinä vaiheessa kun Turun matsi starttaa, Hakan pelaaman ottelun tulos on jo tiedossa, sillä VJS – Haka starttaa jo klo 13.00.

Kupittaalla pilli soi startin merkiksi klo 15.00.