123 456 7890

SJK:n hyökkääjä Akseli Pelvas valittiin Veikkausliigan heinäkuun kuukauden joukkueeseen.
Heinäkuun 19. päivä pelatussa SJK – HIFK ottelussa Pelvas teki yksin kaikki SJK:n neljä maalia. Ottelu päättyi SJK:n 4-1 voittoon.

Maaliensa myötä Pelvas on noussut mukaan koko Veikkausliigan maalikuninkuustaistoon ja hänellä on kasassa nyt yhdeksän maalia. Pelvas on tilastossa jaetulla sijalla toisena, edellään RoPS:n Aleksandr Kokko yhdellätoista maalilla.

Pelvas palkittiin myös viime ottelussa Veikkausliigassa urallaan saavuttamista 50:stä maalistaan, näistä 20 on syntynyt SJK paidassa. Kaikkiaan SJK:ssa Pelvas on tehnyt urallaan jo 26 maalia.

Kesäkuussa SJK:lta ei ollut pelaajia kuukauden joukkueessa, mutta toukokuussa maalivahti Mihkel Aksalu valittiin kuukauden pelaajaksi ja joukkueessa oli tuolloin mukana lisäksi puolustajat Cedric Gogoua ja Richie Dorman. Veikkausliigan huhtikuun joukkueeseen SJK:sta pääsi puolestaan keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj.

Akseli Pelvas johtaa SJK:n maalintekijätilastoa ja jahtaa koko sarjan maalikuninkuutta.

Veikkausliigan heinäkuun kuukauden pelaajaksi valittiin Ilveksen maalivahti Mika Hilander ja kuukauden valmentajaksi FC Lahden Toni Korkeakunnas.

Ilves piti maalinsa puhtaana kolmesti heinäkuun neljässä ottelussaan ja viimeisenä lukkona maalilla Hilander esitti erinomaisia otteita pitäen joukkuettaan pystyssä vaikeina hetkinä. Hilander on koko kauden kuulunut Ilveksen runkopelaajiin.

Kuukauden valmentaja Korkeakunnas sai FC Lahden hyvään iskuun heinäkuussa, sillä joukkue kirjasi kolmesta ottelustaan yhtä monta voittoa.

FC Lahti sai Korkeakunnaksen lisäksi kuukauden joukkueeseen kolme pelaajaa kuten myös RoPS. IFK Mariehamnin pelaajia joukkueessa on kaksi ja yhden pelaajan voimin edustettuina ovat Ilves, HIFK ja SJK.

Veikkausliigan kuukauden joukkue (4-2-3-1):

Mika Hilander

(Ilves)

Tommi Vesala

(HIFK)

Kristian Kojola

(IFK Mariehamn)

Faith Friday Obilor (RoPS)

Mikko Hauhia (FC Lahti)

Aleksi Paananen (FC Lahti) Antti Okkonen (RoPS)
Matheus Alves (FC Lahti)

Moshtagh Yaghoubi

(RoPS)

Brian Span

(IFK Mariehman)

Akseli Pelvas

(SJK)

Kuukauden pelaaja: Mika Hilander (Ilves)

Kuukauden valmentaja: Toni Korkeakunnas (FC Lahti)