123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon Akseli Pelvas on valittu Ykkösen syyskuun Veikkauksen pelaajaksi. Valinnan suoritti Jalkapallon Pelaajayhdistys, eli pelaajat itse.

Kuukauden pelaaja valinta osuu jo kolmannen kerran SJK:n joukkueeseen, kun aiemmin toukokuun pelaajana palkittiin Gert Kams ja elokuun pelaajana Daniel Caumo.

SJK varmisti viime sunnuntain 1-1-tasapelillä Hakan kanssa nousunsa Veikkausliigaan kaudeksi 2014. Joukkueen syksy oli muutenkin äärimmäisen vahva, sillä edellinen tappio on niinkin kaukaa kuin heinäkuun 21. päivältä.

Yksi seinäjokelaisten avainpelaajista ratkaisun hetkillä oli syyskuussa kaksi ja Ykkösessä yhteensä kuusi maalia viimeistellyt Akseli Pelvas.

Fiilikset ovat kyllä aivan mahtavat. Oli hienoa ratkaista liigapaikka kotikentällä omien fanien edessä, omiensa maalin tuossa ottelussa iskenyt Pelvas iloitsee.

Viimeinen kolmannes on ollut meiltä vahva, jatkoimme sunnuntaina vain siitä mihin jäimme. Otimme monta voittoa putkeen ja pelasimme hyvin.

Akseli Pelvas siirtyi SJK:hon lainasopimuksella HJK:sta heinäkuun puolessa välissä.

Pelituntuma oli aika hakusessa kun tulin tänne. Sen takaisin saamisessa meni hetki aikaa, eikä alku siten ollut aivan odotetunlainen. Petrasin kuitenkin koko ajan. SJK:llakin meni silloin tuloksellisesti vähän heikommin, mutta käänsimme sen hyvin.

Loppukausi oli sitten todella hyvä. SJK olisi ollut liigassa jo tällä porukalla varteenotettava joukkue. Organisaatio on jopa liigan kärkipään tasoa, kaudella 2007 Veikkausliigassa debytoinut Pelvas heittää.

SJK:n saldo lauantaina päättyvästä Ykkösen kaudesta on toistaiseksi 17 voittoa, viisi tasapeliä ja neljä tappiota.

Joukkueemme on tasapuolisesti hyvä. Puolustus on toiminut ja olemme päästäneet todella vähän maaleja. Hyökkäyspäässä on tullut myös onnistumisia ja olemme tehneet tarvittavat maalit. Olemme voittaneet otteluita niukastikin, mikä on tärkeää. Onnistuimme kääntämään tärkeät ja tasaiset taistot voitoiksi, Pelvas summaa.

SJK kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan Jipon lauantaina vieraskentällä.

Juttu Palloliiton tiedotus. Kuvat SJK. Luvaton käyttö kielletty.