123 456 7890

SJK:n Mihkel Aksalu on kutsuttu Viron maajoukkueeseen ja Shahdon Winchester Trinidad ja Tobagon maajoukkueeseen. Kaksikko lähtee maajoukkueidensa mukaan lauantain SJK – KuPS -ottelun jälkeen. Molemmilla on ennestään useita pelejä maansa A-maajoukkueessa.

Maalivahti ja SJK:n kapteeni Aksalu on mukana Viron maajoukkueessa, joka kohtaa Kansojen Liigan avausottelussa Kreikan 8.9. Tallinnassa ja Suomen 11.9. Turussa.

Hyökkääjä Winchester matkaa Espanjan Gironaan, jonne Trinidad ja Tobago kokoontuu maajoukkueleirille ja kohtaa 6.9. harjoitusottelussa Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Heidän lisäkseen SJK:n nuori hyökkääjä Maximo Tolonen on jo aiemmin kutsuttu mukaan Suomen U19-maajoukkueeseen, joka kohtaa tuplamaaottelussa Kreikan.

Koko SJK-väki onnittelee kolmikkoa valinnoista ja toivottaa onnea tuleviin koitoksiin.

Maajoukkuetauko alkaa lauantaina 1.9. klo 17:00 pelattavan SJK – KuPS -ottelun jälkeen. Pelaajat palaavat maaotteluiden jälkeen ja SJK kohtaa torstaina 13.9. klo 18:30 kotiottelussa TPS:n. Molempien SJK:n otteluiden ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja arkisin klo 9-16 SJK Shopissa.