123 456 7890

Kerho 07 Akatemia joutui puolustustaistoon Ykkösen kärkijoukkueisiin kuuluvaa JJK:ta vastaan ja onnistui pitämään pelin tasaisena. Kertaalleen Jere Koponen kuitenkin pelissä ohitettiin, kun pallo pomppi verkkoon JJK pelaajan selän kautta. Kerhon parhaina tänään oli puolustuksessa Joona Ala-Hukkala ja maalivahti Koponen, joka torjui Tommi Karin ampuman pilkun. “Kari ei ole tiettävästi vielä koskaan aiemmin missannut rankkua”, vihjasi Kerhon maalivahtivalmentaja Jori Särkkä pelin jälkeen.

Kerho 07 Akatemia – JJK 0-1 (0-1)
0-1 38 min Jarkko Kosunen

JJK loi ensimmäisen maalipaikan jo neljännellä minuutilla, kun Antto Tapaninen pääsi puskemaan lähietäisyydeltä, mutta pallo meni hiukan ohi. JJK:n erikoistilanteet olivat oudon heikkoja, mutta Kerho loi ensimmäisestä kulmasta hyvän tilanteen. Nikko Ruokangas antoi hyvän keskityksen Joona Ala-Hukkalalle, mutta Janne Korhonen torjui pallon kulmaksi.

Kerho oli ensimmäisellä puoliajalla vastaanottavana osapuolena, mutta puolustus ja maalivahti Jere Koponen pelasivat erinomaisesti. Kymmenisen minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan loppua Tommi Kari keskitti oikealta laidalta etutolpalle Antto Hilskalle, mutta U19-maajoukkueen Joona Ala-Hukkala pelasti tilanteen kulmaksi. Hetkeä myöhemmin JJK onnistui maalinteossa. Niko Markkula keskitti maalille ja Aran Hasanzada puski pallon Jarkko Kosusen selän kautta maaliin.

Kerho sai muutamia hyviä hyökkäyksiä toisella puoliajalla. Antti Palomäki pelasi linjan taakse Elias Ahteelle, mutta hän ajautui pieneen kulmaan eikä maalia syntynyt. Vajaan 70 minuutin kohdalla Honar Abdi laukoi matalan kudin, jonka Jere Koponen torjui kulmaksi. Kymmenisen minuuttia ennen loppua Aleksis Lehtonen kaadettiin rankkarialueella ja seurauksena oli pilkku. Jere Koponen kuitenkin nappasi Tommi Karin yrityksen kiinni upeasti.

Monet Kerhon hyvät hyökkäykset tyssäsivät paitsioliputuksiin. Viitisen minuuttia ennen loppua Antti Palomäki pääsi laukomaan hiukan 16-alueen rajan takaa, mutta veto meni yli maalin.

Kerho 07 Akatemia: Jere Koponen MV, Joona Lautamaja, Joona Ala-Hukkala, Nikko Ruokangas, Aleksi Leppänen, Janne Tuohisaari, Nicolas Kotamäki, Sami Viljanen, Jordi Lahnalakso, Elias Ahde ja Antti Palomäki.

Vaihdosta sisään: Tommi Luopajärvi, Ville Viita, Matias Kangas, Patrik Ahola ja Jaakko Vihanta.

Videokooste sekä haastatteluissa pelin jälkeen vastuuvalmentaja Max Peltonen ja U19-maajoukkueen matkaan loppukuusta lähtevät Joona Ala-Hukkala ja Elias Ahde.

Tästä katsomaan: