123 456 7890

OPS onnistui nappaamaan niukan voiton Oulun Castr�nin tekonurmella pelatussa Kakkosen ottelussa. Akatemia oli ennen tätä voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan hienosti ja hyvällä pelillä. Tänään ei peli kuitenkaan kulkenut ja OPS otti voiton toisen puoliajan alussa tulleella maalilla.

OPS – Kerho 07 Akatemia 1-0 (0-0)
1-0 47 min Konstantin Belov

Ei oltu oikein hyviä tänään. Ei päästy siihen hyvään tekemiseen mitä meillä on ollut viime aikoina. Varsinkin pallollinen peli oli hätäistä, tuli harhasyöttöjä ja pallonmenetyksiä. Vastustaja pelasi pitkällä syötöllä ja jäätiin siinä paineen alle. Ei saatu peliä kontrolliin, kertoi vastuuvalmentaja Max Peltonen paikanpäältä.

Suoritustaso vielä heittelee peleissä ja pelin sisälläkin. Oli meillä paikkoja tasoitukseenkin, mutta ei oltaisi kyllä siä enempää tästä tänään ansaittukaan, jatkoi Peltonen.

Ottelun parhaina palkittiin pelkästään kotijoukkueen pelaajat Vladimir Nikitovic, Konstantin Belov ja Pekka Räisänen. Akatemian ainoa tilastomerkintä vaihtojen lisäksi tässä ottelussa oli Juho Kemppisen saama varoitus ottelun ensimmäisellä puoliajalla.

Kerho 07 Akatemia: Paavo Valakari MV, Sami Viljanen, Joonas Rintala, Rasmus Karjalainen (87› Jesse Sundman), Juho Kemppinen, Emil Lidman, Jordi Lahnalakso (63› Janne Tuohisaari), Joona Ala-Hukkala, Joona Lautamaja, Arttu Aromaa ja Tuomas Rintamäki (73› Joonas Lepistö)

Kerho 07 pelaa seuraavan ottelun Seinäjoella, Jouppilanvuoren tekonurmella, maanantaina 25.5. klo 18.30. Silloin vieraaksi tulee Kokkolan GBK. Ottelu on samalla Kerholle viimienen Joupiskalla ja kesäkauden pelit pelataan Keskuskentällä.

Akatemian tekeminen ei ollut kotipelien tasolla tänään. Kuva Pasi Palo.