123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtasi SJK:n kumppanuusseura FC Jazzin Porissa harjoitusottelussa ja tasasi maalit 2-2 -tuloksella. Ottelu oli molemmille viimeinen ennen sarjakauden alkua ja Kakkosen Pohjoislohkoon valmistautuva Akatemia pelasi hyvän ottelun Ykköseen valmistautuvaa FC Jazzia vastaan. Ajoittain se oli pelissä jopa niskan päällä ja johtikin ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen. Akatemian mukana pelasi myös muutama FC Jazzin A-nuori sekä pari testipelaajaa, kun walesilainen 19-vuotias Jake Eyre ja slovenialainen 24-vuotias Luka Vrhunc

antoivat näyttöjään. Hyökkääjä Eyre liittyi Kerhon mukaan Vöyrin harjoitusleirillä. Vrhunc puolestaan on ollut jo pari viikkoa mukana harjoitusringissä. Molempien testijaksot päättyivät ja jatkosta ei vielä tehty päätöksiä. FC Jazzin riveissä puolestaan pelasi SJK:n sopimuspelaajista Elias Ahde hyökkääjänä ensimmäisen jakson ja Teemu Penninkangas topparina koko ottelun. Ahde jatkaa lainasopimuksella FC Jazzin mukana. Penninkangas palasi Seinäjoelle Akatemian mukana ja hänen mahdollista jatkoa FC Jazzissa mietitään myöhemmin.

FC Jazz – Kerho 07 Akatemia 2-2 (0-1)
0-1 20 min Jake Eyre rp.
1-1 46 min FC Jazz
2-1 50 min FC Jazz
2-2 65 min Rasmus Karjalainen

Ottelu alkoi tasaisesti, mutta noin vartin pelin jälkeen Akatemia otti pelin enemmän haltuunsa.

Joukkue oli tässä vaiheessa erittäin halukas ja mentiin vahvasti eteenpäin. Jazzikin pääsi alussa pari kertaa hitailla hyökkäyksillä paikkoihin, mutta viimeistely puuttui, kertoo Kerho 07 Akatemian vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Rasmus Karjalainen ja Janne Tuohisaari rakentelivat paikan walesilaishyökkääjä Jake Eyrelle ja tämä kaadettiin rangaistusalueella. Seurauksena pilkku ja siitä Eyre itse iski 0-1 osuman.

Tuota ennen emme päässeet lähelle maalia, vaan paikat tuli kauempaa vetoina. Jake pääsi murtautumaan alueelle ja heti tuli tulosta, kommentoi Peltonen.

Toisen puoliajan alussa nukuttiin täysin ja Jazz meni johtoon. Löydettiin vartin jälkeen oma pelimme ja loppua kohti peli oli taas meidän hallussa, Peltonen jatkaa.

Kun Jazz johti peliä 2-1 lukemin, sai Kerho hyvän sommitelman vasemmalta laidalta. Sami Viljanen ja Rasmus Karjalainen syöttelivät toisilleen hienosti ja Karjalainen pääsi vapaaksi, pistäen pallon varmasti maaliin.

Ansaittu tasoitus ja hieno hyökkäys. Meidän ote pelistä oli parhaimmillaan juuri siinä. Muutenkin peli oli hyvä suoritus kun mennään kohti kautta. Nämä viimeiset pelit ovat näyttäneet että olemme menneet oikeaan suuntaan. Kilpailu alkaa ja mielestäni viime ottelut ovat olleet hyvin lähellä Kakkosen kamppailuja, päättää Peltonen Porista.

Kakkosen Pohjoislohko alkaa Kerhon osalta tiistaina 28.4. vierasottelulla KPV:n vieraana Kokkolassa. Ensimmäinen kotiottelu on 10.5. kun Kerho 07 Akatemia isännöi Keskuskentällä AC Kajaania.

Kerho 07 Akatemia: Jere Koponen MV, Joonas Rantala, Joona Lautamaja, Joona Ala-Hukkala (46› Patrik Pihamaa), Tuomas Rintamäki, Janne Tuohisaari (72› Samuel Chacon), Juho Kemppinen, Sami Viljanen (72› Aleksi Leppänen), Rasmus Karjalainen (78› Jordi Lahnalakso) ja Luka Vrhunc ja Jake Eyre


Oulusta Seinäjoelle Akatemiaan siirtynyt Rasmus Karjalainen onnistui jälleen maalinteossa.