123 456 7890

SJK Akatemian Kakkosessa pelaava SJK U23 matkustaa sunnuntaiksi Ouluun ja kohtaa OLS:n klo 18.30. SJK U17 puolestaan isännöi lauantaina B-nuorten Ykkösen kärkikamppailussa toista oululaisjoukkuetta OTP:tä ja ottelu alkaa klo 15.30 OmaSp Stadionilla. Peliin on vapaa pääsy. SJK U20 matkustaa A-nuorten SM-sarjassa Kuopioon ja kohtaa KuPS:n A-nuoret lauantaina jo klo 11.45.

Kakkosen C-lohkoa kahdella murskavoitolla johtava SJK Akatemia matkustaa siis Ouluun ja saa vastaansa OLS:n, joka aloitti kautensa 0–1-tappiolla JBK:ta vastaan. Viime kaudella joukkueet kohtasivat toisensa Kakkosessa kahdesti. Ensimmäisessä ottelussa Seinäjoella pisteet jaettiin 1–1-tuloksella ja Oulussa SJK oli vahvempi peräti 4–0-luvuin.

SJK Akatemian kauden alku on ollut komea, sillä se on voittanut molemmat pelaamansa ottelut ja iskenyt niissä kahdeksan maalia. Vain kertaalleen on pallo noukittu Severi Ikäheimon vartioiman maalin verkosta. Neljästi on osunut Joonas Lepistö, joka oli jo viime kaudella joukkueen maalitykki. Lepistö luonnollisesti johtaa tällä hetkellä Kakkosen C-lohkon maalitilastoa. Joukkue on terveenä ja saa varmasti mukaansa myös pelaajia edustusjoukkueen ringistä, sillä myös edustusjoukkueella on kaikki pelaajat kunnossa. Edustusjoukkue pelaa lauantaina Helsingissä, joten ilman peliaikaa siinä ottelussa jäävät pelaajat voivat olla mukana sunnuntaina.

SJK U20 on aloittanut myös komeasti oman kautensa A-nuorten SM-sarjassa. Kahden ensimmäisen pelin jälkeen se on kolmantena, kaadettuaan ensin TPS:n ja pelaamalla sitten tasapelin FC Espoon vieraana. Lauantaina klo 11.45 alkavassa ottelussa se saa vastaansa isäntäjoukkue KuPS:n, joka puolestaan on kerännyt vasta yhden tasapelipisteen kahdesta ensimmäisestä ottelusta. KuPS on kuitenkin tunnettu juniorikasvattajaseura ja taatusti kotonaan vaikea vastustaja.

Ainoana kotipelin tänä viikonloppuna SJK:n joukkueista pelaa SJK U17 B-nuorten Ykkösessä, kun se kohtaa lohkon kärkikamppailussa OTP:n OmaSp Stadionilla. Ottelu pelataan lauantaina klo 15.30 ja peliin on vapaa pääsy. Joukkueet ovat sarjakärjessä tasapistein, kun molemmat ovat voittaneet kaksi ensimmäistä otteluaan. OTP on piikkipaikalla paremman maalieron perusteella.