123 456 7890

Kakkosen C-lohkoa johtava SJK Akatemia kohtaa lauantaina 14.9. klo 15:00 OmaSp Stadionilla FC Vaajakosken. Ottelun liput portilta 5€ ja Carlsberg Sports Bar palvelee ottelun ajan.

Kun lauantain ottelu lasketaan mukaan, on Kakkosen runkosarjaa pelaamatta vielä neljä ottelua ja SJK Akatemia johtaa sarjaa yhdeksän pisteen erolla. SJK Akatemialla on myös etunaan 10 maalia parempi maaliero, kuin toisena olevalla RoPS:n reservijoukkueella. Jos lauantaina tulee voitto, varmistaa SJK Akatemia käytännössä lohkon runkosarjan voiton. Ja vielä riippuen muista tuloksista, voi voitto varmistua myös ilman maaliero spekulointia. Ykköseen nousemista runkosarjan voitto ei vielä kuitenkaan varmista, sillä runkosarjan jälkeen pelaa vielä lohkon neljä parasta yksikertaisen sarjan, jossa runkosarjassa hankitut pisteet ovat voimassa. Sen jälkeen lohkon voittaja nousee suoraan Ykköseen kaudeksi 2020.

Lauantaina vastaan tuleva FC Vaajakoski on juuri nyt viidentenä ja se tavoittelee paikkaa kärkinelikosta. Piste-ero neljäntenä olevaan JBK:hon on vain viisi pistettä. FC Vaajakoski tulee taatusti Seinäjoelle nälkäisenä ja valmiina haastamaan SJK Akatemian. FC Vaajakoski onkin hiipinyt huomaamatta lohkon kuntopuntarin kärkisijoille, kun kuusi viimeistä ottelua on mennyt ilman tappioita. Viisi niistä on voittoja. Matkalla on kaatunut myös lohkossa pitkään toisena ollut KuPS:n reserviseura KuFu98. SJK Akatemian on syytä olla parhaimmillaan lauantaina, jos se mielii saada lisäpisteitä vierailijoillta.

SJK:n edustusjoukkue pelaa oman pelinsä jo perjantaina ja mukaan voi tulla sieltä nuoria, vielä juniori-ikäisiä pelaajia. Aikuispelaajat eivät voi enää siirtyä joukkueesta toiseen syyskuun alun jälkeen. Pelaaja, joka pelaa ottelun Veikkausliigassa, ei voi enää tämän kauden aikana edustaa SJK Akatemiaa. Tosin joukkueiden välillä onkin tapahtunut pelaajavaihtoa lähinnä juuri juniori-ikäisten pelaajien, kuten Daniel Håkans, Jeremiah Streng, Maximo Tolonen, Joonas Sundman, Ville Tikkanen ja Jyri Kiuru osalta, eikä sääntö koske heitä.

Jännitettävää on myös maalipörssin osalta, sillä SJK Akatemian 22-vuotias Joonas Lepistö on nyt 19:sta maalillaan lohkon maalipörssissä toisena, maalin RoPS:n Jarkko Luiron takana. Kolmentena oleva JBK:n Wil Inalien, on iskenyt 16 täysosumaa.

Kakkosen C-lohkon ottelu SJK Akatemia – FC Vaajakoski, lauantaina 14.9. klo 15:00 OmaSp Stadionilla. Tervetuloa kannustamaan nuoria kohti lohkovoittoa.