123 456 7890

Akatemialla paha paikka
Wall-Akatemia lähtee keskiviikon toiseen karsintaotteluun melko hankalista asetelmista, sillä vieraaksi saapuva AC Oulu Akatemia otti ensimmäisessä kohtaamisessä tyrmäysvoiton numeroin 5-0.

Käytännössä kotijoukkueen saumat heinäkuussa Eerikkilässä pelattavaan talenttiakatemioiden SM-lopputurnaukseen ovat siis menneet kuin islantilaistulivuoren tuhkat tuuleen.

Oululaisten turnausmatkan voi estää vain vielä totaalisempi romahdus kuin mitä Wall-Akatemia Oulussa pystyi esittämään. Toisaalta, Tampere Unitedin Akatemia johti helmikuun puolivälissä Wallsport Areenassa seinäjokelaisia vastaan neljällä maalilla kun peliaikaa oli jäljellä vain puoli tuntia. Silti kotijoukkue rynni huikeaan 5-4 -voittoon. Siinä mielessä siis…

Vaikka ennen toista Euroopan Cupin säännöillä pelattavaa osaottelua tilanne vaikuttaakin miltei epätoivoiselta, ei Wall-Akatemian kausi silti huonosti ole mennyt, sillä joka tapauksessa joukkue jatkaa myös ensi kaudella Valiolohkossa.

Keskiviikkona ottelu pelataan Wallsport Areenassa klo 14.00, eikä kannustus suinkaan pahasta ole, eli tervetuloa paikalle!