123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa launtaina 4.7. FF Jaron reserviseura JBK:n Pietarsaaressa. Ottelu alkaa klo 16.00 ja se pelataan Pietarsaaren Länsikentän tekonurmella.

Sarjassa joukkueet löytyvät Kakkosen Pohjoislohkon eri puolilta, sillä Kerho on neljäntenä, vain viiden pisteen päässä sarjaa johtavasta KPV:sta ja JBK on viimeisenä. JBK:lla on karsintapaikkaankin kymmenen pisteen takaa-ajoasema.

Kerho 07 ei kuitenkaan voi lähteä peliin takit auki, sillä se ei ole vielä voittanut kertaakaan vierasottelua tällä kaudella. Itseasiassa se on ottanut vain kaksi tasapelipistettä vierasotteluissa. Kaikki kotipelit se on voittanut komeasti ja jopa suurinumeroisesti. Edellinen vierasottelu kuitenkin oli juuri toinen näistä tasapeleistä, joten kirkastaisiko Kerho tässä ottelussa vierassaldoaan voitolla? Kaikki edellytykset siihen on, sillä joukkue on täydessä pelikunnossa ja pääsee iskukykyisellä ryhmällä matkaan.

Lähestulkoon paras ryhmä saadaan jalkeille, jotain pikkukolhua on, mutta ei mitään pahempaa. Ollaan nyt viikolla keskitytty yksilöiden peruspelaamisen kehittämiseen ja puolustuspelin tiiviyteen. Ollaan myös vielä käyty läpi hyökkäykseen lähetemistä ja murtautumista selustaan. Tällä viikolla olemme menneet hieman kevyemmin fyysisen rasituksen suhteen, sillä meillä on ollut aika tiukkoja viikkoja tässä aiemmin, kommentoi Kerho 07 Akatemian johtaja Ossi Virta.

JBK:n edellinen kotiottelu KPV:ta vastaan oli myrskyisä, sillä erotuomari Toni Pohjoismäki joutui nostamaan siinä keltaista kahdeksan kertaa ja lisäksi vielä pari punaista korttia molemmille joukkueille. JBK:lta ulosajetuksi tuli vasta B-juniori-ikäinen Adam Vidjeskog. Varamiehinen ja nuori JBK oli saanut tuohon otteluun apuja Jaron leiristä ja se piti sarjajohtajaa pinteissään aivan pelin loppuhetkille asti. Lopulta se kuitenkin hävisi 1-3 numeroin. JBK ei ole voittanut koko kaudella kuin kerran ja tuo tapahtui toukokuussa, kun JBK voitti kotikentällään TP-47:n. Maaleja JBK on tehnyt seitsemän ja joukkueen parhaana maalintekijänä komeilee tasatuloksella herra �oma maali� ja Joakim Häggblom – molemmilla kaksi tehtyä maalia. Joukkuetta valmentaa Mattias Wargh.

Kakkosen Pohjoislohkon ottelu JBK – Kerho 07 Akatemia lauantaina 4.7. klo 16.00.

Pääseekö Kerho juhlimaan vierasvoittoa Pietarsaaressa lauantaina? Kuva Pasi Palo.