123 456 7890

SJK Akatemian Joona Mäkelä pallotaistossa JJK U20-joukkuetta vastaan.

SJK Akatemian molemmat joukkueet pelavat lauantaina vierasottelut. U20-joukkue kohtaa JJK:n Jyväskylässä SM-karsinnassa klo 15.00 ja Akatemian miehet kohtaavat MuSan Porissa Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa klo 18.30. Samana lauantaina on myös SJK:n edustusjoukkueella Suomen Cupin ottelu, joten valmennusjohdolla riittää pohdittavaa, kuka pelaa missäkin joukkueessa. Valmentajien osalta Brian Page lähtee Akatemian miesten kanssa Poriin ja Toni Lehtinen hoitaa U20-joukkueen ottelun JJK:ta vastaan.

Tulee jälleen kerran kiireinen viikonloppu, mutta olemme käyneet palavereja Simo Valakarin ja Toni Lehtisen kanssa, miten saamme mahdollisimman tasaiset joukkueet matkaan. Tarkoitus on saada mahdollisimman positiiviset tulokset molemmista Akatemian otteluista, kommentoi Brian Page.

U20-joukkue on aloittanut SM-karsinnat kahdella voitolla ja tarkoitus on jatkaa hyvien tulosten valossa myös Jyväskylässä. Joukkue johtaa karsinnan Pohjoislohkoa.

Akatemian edustusryhmä taas saa ainakin paperilla hieman helpomman vastustajan kuin heillä oli vastassaan kahdessa ensimmäisessä Suomen Cupin ottelussa.

Emme koskaan ole epäkunnioittavia vastustajaa kohtaan, mutta ainakin paperilla Jazz on ehkä tasaväkisempi vastustaja meille kuin SJK tai VPS oli, sanoo Page.

Otamme kuitenkin niistä kahdesta pelistä kaiken hyvän irti ja pyrimme jatkamaan niissä saatuja hyviä kokemuksia lauantaina. Ja haluamme saada ainakin huomattavasti paremman tuloksen maalien valossa. Pelillisesti, jos teemme samoja asioita kuin niissä peleissä, meillä on siihen mahdollisuudet, Page jatkaa.

Olen nähnyt Jazzin aiemmat ottelut ja uskon, että tiedämme, mihin voimme heitä vastaan iskeä. Mutta samalla tiedän, että heillä on myös laadukas joukkue, jossa on varsinkin paljon nopeutta. Joten varmasti pelistä tulee kova, päättää Page.

JJK U20 – SJK Akatemia U20, A-nuorten SM-karsintaa Jyväskylässä lauantaina klo 15:00.
FC Jazz – SJK Akatemia, Suomen Cupin lohkovaihetta Porissa lauantaina klo 18:30.

Tikkanen ja Kujanpää U19-maajoukkueen leirille helmikuun lopussa

SJK:n nuorista pelaajista nousi tällä viikolla maajoukkueeseen myös Ville Tikkanen, joka lähtee U19-maajoukkueen leirille Eerikkilään yhdessä toisen SJK-pelaajan, Aatu Kujanpään, kanssa. Suomen maajoukkue leireilee Eerikkilässä helmikuun lopulla. Kujanpää on jo ollut aiemminkin mukana, mutta Tikkaselle maajoukkuekutsu oli ensimmäinen. U19-joukkue on myös tarkoitettu vuonna 1998 syntyneille, mutta Tikkanen on vuotta nuorempana mukana. SJK-väki onnittelee kaksikkoa valinnoista ja toivottaa onnea leirille ja tulevan viikonlopun peleihin.

Aatu Kujanpää (vas.) ja Ville Tikkanen (oik.) lähtevät U19-maajoukkueen mukaan.