123 456 7890

Kerho 07 Akatemia isännöi sunnuntaina 10.5. klo 18.30 Kakkosen Pohjoislohkossa AC Kajaania. Ottelu pelataan Seinäjoella Jouppilanvuoren tekonurmella.

AC Kajaani on mielenkiintoinen vastustaja jossa on paljon liigakokemusta ja tavoitteena selkeästi sarjanousu. Kova peli tulossa taas, arvioi vastuuvalmentaja Max Peltonen sunnuntaina vastustajaa.

Meillä on ollut pientä flunssaa ryhmässä, joten joutuu katsomaan huomiseen asti keitä on käytettävissä. Noin muuten meillä on kaikki kuitenkin kunnossa, eikä loukkaantuneita ole. Antti Palomäkikin on aloittanut jo treenaamisen ja on hieno nähdä hänet taas mukana, jatkaa Peltonen.

Kerho 07 lähtee peliin jälleen nuorella ryhmällä, joskin edustuksen joukosta saatetaan saada vahvistus tai pari mukaan. Edustuksella oli kuitenkin peli perjantaina ja on toinen heti maanantaina, joten miehiä ei ole sieltä montaa käytettävissä.

Joukkue on pelannut tämän kauden Kakkosessa jo kaksi vierasottelua, ensin KPV:lta napattiin hieno tasapeli, sitten pitkä vierasreissu Rovaniemelle toi tappion. Nyt päästään ensimmäistä kertaa pelaamaan Seinäjoella ja siitä onkin jo aikaa kun Akatemian on kotikentällään nähnyt. Edellinen ottelu on nimittäin yli kuukauden takaa, 2.4. pelattu harjoitusottelu Kraftia vastaan.

Sunnuntain vastustaja AC Kajaani on Jari Pyykölän valmennuksessa ja joukkueessa on paljon kovia vahvistuksia. Se onkin aloittanut kauden kahdella voitolla ja maalisuhde on puhtaasti 5-0. AC Kajaani on ehdottomasti yksi sarjan kovimpia joukkueita, joskin Pohjoislohkossa kovia joukkueita riittää muitakin.

Sarja on vasta alussa ja tässä tullaan pelaamaan vielä paljon otteluita ristiin, joten vasta aika näyttää missä mennään, arvioi Max Peltonen alkukauden otteluita Pohjoislohkossa.

Kakkosen Pohjoislohkoa, Kerho 07 Akatemia vs. AC Kajaani, Jouppilanvuoren tekonurmella sunnuntaina 10.5. klo 18.30.

Liput:
8 � (normaali)
5 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07 Akatemian kotiotteluihin.