123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa AC Kajaanin sunnuntaina Kajaanissa. Ottelu on samalla kärkipään kamppailu, sillä Akatemia on parhaillaan 19:sta pisteellä neljäntenä ja AC Kajaani 20:llä pisteellään kolmantena. Samoissa pisteissä on myös toisena oleva OPS, jolla kuitenkin yksi peli tänään kohtaavaa kaksikkoa enemmän pelattuna. Kakkosen Pohjoislohkon kärjessä on KPV, jolla on kasassa 25 pistettä.

Akatemia voitti edellisessä ottelussa FC Santa Clausin peräti 7-1 numeroin ja samalla Pohjoislohkon maalipörssin kärkeen nousi Akatemian pelaajista sekä Emil Lidman että Rasmus Karjalainen. Nuori joukkue on ollut todella vakuuttava kotikentällään, mutta edelleen vieraista saldona on vain yksi piste. Toivotaan että sunnuntaina saadaan lisää täytettä pistesaldoon Kajaanissa.

Rasmus Karjalainen on Emil Lidmanin kanssa Kerhon maalitykki. Kuva Pasi Palo

AC Kajaani – Kerho 07 Akatemia ottelu alkaa tänään klo 18.30 ja päivän kokoonpano näyttää seuraavalta:

Avaus: Jere Koponen MV, Joona Lautamaja, Tuomas Rintamäki, Joonas Rantala, Juho Kemppinen, Janne Tuohisaari, Arttu Aromaa, Jesse Sarajärvi, Rasmus Karjalainen ja Emil Lidman.

Vaihdossa: Paavo Valakari MV, Patrik Pihamaa, Antti Palomäki, Joonas Lepistö, Aleksi Leppänen, Nikko Ruokangas ja Nicolas Kotamäki.