123 456 7890

Kakkosen C-lohkon piikkipaikalla oleva SJK Akatemia matkustaa sunnuntaina Pietarsaareen, JBK:n vieraaksi. Ottelu alkaa sunnuntaina 11.8. klo 18.30. Ottelu on samalla kolmas uutena valmentajana aloittaneen Brian Pagen alaisuudessa.

JBK on lohkossa neljäntenä ja siten yksi neljästä kärkipään joukkueesta. Ero SJK Akatemiaan on kuitenkin jo suuri, 14 pistettä, mutta JBK tulee taatusti tekemään kaikkensa voittaakseen, havitellessaan paikkaa kauden lopussa pelattavaan neljän joukkueen loppukierrokseen. Siinä neljä parasta joukkuetta pelaa vielä normaalin runkosarjan jälkeen yksinkertaisen sarjan, jossa pisteet runkosarjasta ovat edelleen mukana. Jokaisen lohkon voittaja nousee suoraan Ykköseen kaudeksi 2020.

Vastaan tuleva JBK on kahdessa edellisessä pelissä jäänyt ilman täysiä pisteitä. PK-37 tasasi pisteet Iisalmessa 1–1-tuloksella ja Kajaanin Haka haki yllätysvoiton Pietarsaaresta 2–1-tuloksella. SJK Akatemia puolestaan kaatoi edellisessä ottelussaan juuri KajHa:n 6–0-numeroin. Toukokuussa pelattu keskinäinen ottelu Seinäjoella päättyi SJK Akatemian 3–0-voittoon, mutta ottelu oli erittäin hyvätasoinen ja SJK Akatemia sai tehdä kovan päivätyön voittoon. Helppo ottelu ei ole tulossa nytkään.

Sunnuntain ottelussa kohtaavat myös lohkon parhaat maalitykit. SJK Akatemian Joonas Lepistö ja JBK:n Wil Inalien ovat molemmat tehneet 14 maalia ja johtavat sillä määrällä lohkon ja koko Kakkosen maalipörssiä. SJK Akatemialla myös Jeremiah Streng on ollut tehokas ja tehnyt yhdeksän maalia. JBK:n toiseksi paras maalintekijä on Kevin Larsson, jolla on kuusi osumaa tilillään.

SJK Akatemialla ei ole pelikieltoja. Ville Pajulan pelaaminen on vielä epävarmaa, miehen oltua sivussa kahdesta edellisestä ottelusta, muuten miehistö on hyvin kasassa. SJK:n edustusjoukkue pelaa oman pelinsä lauantaina, kuten akatemian nuoremmatkin ikäluokat, joten pelaajia saadaan mukaan myös niiistä. JBK:lta Joakim Häggblom on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi. Myös JBK voi saada vahvistuksia ylempää, kun FF Jaro pelaa oman pelinsä Ykkösessä niin ikään lauantaina.

Kakkosen C-lohkoa sunnuntaina 11.8. klo 18.30, JBK vs. SJK Akatemia.

SJK U20 kohtaa FC Espoon A-nuorten SM-sarjassa lauantaina 10.8. klo 13.00. Ottelu pelataan OmaSp Stadionilla ja siihen on vapaa pääsy. Myös Carlsberg Sports Bar palvelee ja klo 17.00 siellä näkee suorana SJK:n edustusjoukkueen Veikkausliig-aottelun FC Honka – SJK.

Viime viikonloppuna Tommy Dunnen valmentama SJK U20 jatkoi A-nuorten SM-sarjaa kesätauon jälkeen ja kohtasi TPS:n vierasottelussa. Ottelu päättyi isäntien niukkaan 1–0-voittoon, ja samalla TPS nousi mukaan mestaruustaisteluun. Nyt SJK U20 pääsee pitkästä aikaa kotikentälle ja vastaan tuleva FC Espoo on neljän pisteen päässä SJK:n edellä. FC Espoo tasasi pisteet kotiottelussa viime viikonloppuna 1–1-tuloksella Atlantis FC:n kanssa. Tasapeliin päättyi myös FC Espoon ja SJK U20:n edellinen kohtaaminen keväällä Espoossa. Silloin loppunumerot olivat 2–2. SJK oli lähellä napata täydet pisteet, mutta sarjan paras maalintekijä, Mustafa Beyai, tasoitti ottelun vain viisi minuuttia ennen loppua. Beyai on iskenyt kuusi osumaa, mikä on vain maalin enemmän kuin jaetulla toisella sijalla maalipörssissä olevalla SJK:n Antti Torniaisella.

A-nuorten SM-sarjaa SJK U20 – FC Espoo U20 lauantaina 10.8. klo 13:00 OmaSp Stadionilla.

SJK U17 kohtaa Joensuun Jipon lauantaina 10.8. klo 16.00 OmaSp Stadionilla. Ottelu on B-nuorten Ykköstä ja siihen on vapaa pääsy. Samaan aikaan on auki myös Carlsberg Sports Bar, jossa alkaa klo 17.00 Vierasmatsi Live -tapahtuma, missä voi katsoa SJK:n edustuksen Veikkausliigan ottelua FC Honka – SJK suorana.

Toni Lehtisen valmentama SJK U17 on ottanut syyskierroksella kaksi suurinumeroista voittoa ja nyt hakisi kolmannella voitolla sarjan kärkipaikkaa. Vastaan tuleva JIPPO on vain pisteen SJK:n takana, joten kyseessä on eräänlainen kärkikamppailu. SJK ja JIPPO ovat ainoat seurat, joilla on myös kakkosjoukkueet samassa lohkossa.

SJK U17 ja JIPPO kohtasivat toisena myös keväällä alkulohkoissa ja silloin SJK haki Joensuusta voiton 3–4-tuloksella. Silloin SJK oli pelissä kuskin paikalla, mutta aina kun SJK meinasi päästä karkumatkalle, tuli JIPPO mukaan peliin kaventamalla. Ottelun lopussa JIPPO haki vielä tasoitusta, mutta SJK U17 kesti ja vei pisteet mukanaan. Toivotaan että näin käy myös lauantaina OmaSp Stadionilla.

B-nuorten Ykkösen ottelu SJK U17 – JIPPO lauantaina 10.8. klo 16.00 OmaSp Stadionilla.