123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa sunnuntaina 14.6. klo 18.30 Vaasan FC Kiiston. Ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä.

Joukkueessa on tapahtunut muutos, kun seura ja valmentaja Max Peltonen ovat purkaneet sopimuksen yhteisellä päätöksellä. Aloite sopimuksen purkuun tuli Peltosen puolelta. SJK kiittää Peltosta kaikista mukana olleista vuosista ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin. Akatemian muu valmennusryhmä jatkaa normaalisti.

Kerho 07 Akatemia on ollut kotonaan voittamaton Kakkosen Pohjoislohkossa ja kaikki neljä kotiottelua ovat päättyneet 3-1 voittoon. Vieraissa voittoa ei ole vielä tullut ja saldona on vain tasapeli KPV:ta vastaan kauden avausottelussa. Viime viikolla Kerho 07 vieraili Torniossa ja siellä joukkue hävisi hallinnastaan huolimatta 3-0 luvuin. Joukkue oli matkassa erittäin nuorella joukkueella, sillä mukana ei ollut yhtään yli 19-vuotiasta pelaajaa.

Nyt riveihin on saatu takaisin loukkaantuneena olleita pelaajia ja myös Arttu Aromaan armeija on takanapäin.

Meillä on ollut hyvä ehjä harjoitusviikko takana. Loukkaantuneita ja armeijassa olleita on saatu rinkiin takaisin ja pääsemme hyvässä kunnossa pelaamaan. Muutama loukkaantuminen on vielä, joten aivan optimaalisellä ryhmällä emme peliin pääse. Joona Lautamaja on kuitenkin takaisin ja hän on tärkeä osa joukkuetta. Myös keskikenttäpelaaja Aromaa on mukana, kertoo Akatemian johtaja Ossi Virta.

Edustusjoukkueen pelaajista pelituntumaa tulee sunnuntaina hakemaan laitapelaajat Bahrudin Atajic ja Jesse Sarajärvi, joka on joutunut olemaan koko alkukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi. Kerho 07:n ringistä on varmuudella sivussa ainakin Sami Viljanen, Jordi Lahnalakso ja Janne Tuohisaari. Lisäksi Emil Lidman matkusti Suomen nuorisomaajoukkueen mukana Baltic Cup turnaukseen.

Omassa pelaamisessa olemme tällä viikolla harjoitelleet murtautumista keskeltä ja laidoilta ja toivottavasti näitä elementtejä nähdään myös pelissä. Oma peruspeli tietenkin pyritään pitämään hyvänä ja pyrimme kontrolloimaan palloa. Tila voi olla myös syvyydessä, joten on tärkeä tunnistaa ne hetket milloin lähdetään nopeasti ja milloin hitaasti, jatkaa Virta.

Tämä on ensimmänen kunnon viikkoni joukkueen kanssa ja hyvillä mielillä lähdetään peliin, päättää Ossi Virta.

Kerho 07 Akatemia on sarjassa parhaillaan neljäntenä, vain pisteen päässä toisesta sijasta ja viiden pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneesta KPV:sta. Sunnuntain vastustaja FC Kiisto on toiseksi viimeisenä ja se on kerännyt seitsemän pistettä pelaamistaan kahdeksasta otelusta. joukkueen aliarvioimiseen ei kuitenkaan ole varaa, sillä Kiisto varmasti syttyy Pohjanmaan paikallisotteluun ja joukkueen pelaajat tuntevat toisensa.

Kiistoa valmentaa edellisvuoden tapaan Marko Salo. Joukkueen parhaana maalintekijänä on tällä hetkellä Karri Lauri, joka on osunut kolmasti.

Kerho 07:n paras maalintekijä on maajoukkueen mukana oleva Emil Lidman, jolla on jo kuusi täysosumaa. Toisena tulee kuitenkin Rasmus Karjalainen ja hänellä on viisi maalia kasassa.

Tervetuloa kannustamaan Akatemian nuoret voittoon Pohjanmaan paikalliskamppailussa!
Kerho 07 Akatemia – FC Kiisto sunnuntaina 14.6. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä.

Liput:

8 � (normaali)

5 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07 Akatemian kotiotteluihin.

Kilun kioski palvelee kahvin ja makkaran nälkäisiä.

Kerho 07 Akatemia on voittanut kaikki pelaamansa kotiottelut tällä kaudella. Kuva Pasi Palo.