123 456 7890

Kakkosen C-lohkoa kuuden pisteen etumatkalla johtava SJK Akatemia, kohtaa tiistaina vierasottelussa FC Vaajakosken. Ottelu pelataan Jyväskylässä, Vaajakosken kentällä ja se alkaa klo 18.30. SJK Akatemia on parhaillaan pienessä otteluruuhkassa, kun se pelaa alkavalla viikolla kaksi vierasottelua. Tiistain lisäksi pelataan sunnuntaina Pohjanmaan paikalliskamppailu VPS J Akatemiaa vastaan Vaasassa.

Tiistaina vastaan tuleva FC Vaajakoski on tuttu joukkue Kakkosesta, vaikka SJK Akatemia ei olekaan heitä vielä koskaan aiemmin kohdannut. SJK:n edustusjoukkue pelasi heitä vastaan viimeksi kaudella 2011, kun SJK nousi Ykköseen. Tällä hetkellä FC Vaajakoski on C-lohkossa kuudentena ja edellisestä ottelusta on tilillä voitto Kajaanin Hakasta vieraskentällä. Edellinen kotiottelu päättyi vierailija KuFu-98:n niukkaan voittoon 1-2 luvuin. Vaajakosken maalilla pelaa Ville Viljala, joka edusti SJK:ta kaudella 2014. Pääosin hän pelasi reservijoukkueessa, mutta tilille tuli yksi edustuksen ottelu talven Liigacupissa VPS:aa vastaan. SJK hävisi tuolloin 2-3 luvuin.

SJK Akatemia puolestaan johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla, voitettuaan kaikki pelaamansa kahdeksan ottelua. Joukkue on tehnyt 25 maalia ja päästänyt vain 3. Maaleista 11 on syntynyt Joonas Lepistön toimesta, joka myös johtaa koko Kakkosen maalipörssiä. Joukkue ei kerinnyt viettämään kovin pitkää juhannustaukoa, sillä edellinen peli oli viime torstaina, kun VIFK kaatui OmaSp Stadionilla 3-0 luvuin.

Kakkosen C-lohkoa, FC Vaajakoski – SJK Akatemia tiistaina 25.6. klo 18:30, Jyväskylän Vaajakoskella.