123 456 7890

SJK:n akatemiajoukkue Kerho 07 kohtaa lauantaina 31.1. klo 14.15 TPV:n Wallsport Areenalla. Otteluun on vapaa sisäänpääsy ja Kerho 07 mukana nähdään myös SJK edustuksen sopimuspelaajia.

TPV isännöi viime viikonloppuna juuri SJK edustusta ja antoi kovan vastuksen, vaikka SJK voitti 1-0 tuloksella Pirkkahallissa pelatun ottelun. TPV kuuluukin Kakkosen ehdottomiin kärkijoukkueisiin ja seuran tavoitteena on nousta Ykköseen jo tämän kauden päätteeksi.

Pelattiin kolme kertaa TPV:tä vastaan viime kaudella ja aina oli hyviä pelejä, joten toivotaan nytkin samaa. Molemmilla joukkueilla on selkeä kuva siitä miten rakennetaan peliä ja tulosten perusteellahan TPV on jopa kovempi joukkue kuin GIF Sundsvall, kommentoi Akatemian vastuuvalmentaja Max Peltonen pilke silmäkulmassa.

Ainakin Teemu Penninkangas, Emil Lidman, Elias Ahde ja Arttu Aromaa saatetaan nähdä Akatemian mukana. Lisäksi edustukselle vielä näyttöja antavat, omista junioreista nousseet Joona Lautamaja ja Joona Ala-Hukkala ovat mukana. Samoin edustuksen testipelaaja Antti Mäkijärvi, joka pelasi vielä viime kaudella FC Hongassa. Loukkaantumisen johdosta sivussa on vielä Akatemian maalivahti Paavo Valakari.

Paavo ei ole vielä pelikunnossa loukkaantumisensa jäljiltä, joten meillä on mukana SJK-junioreihin talvella liittynyt -99 syntynyt virolaismaalivahti Marten, kertoo Peltonen.

Kerho 07 Akatemia – TPV huomenna lauantaina klo 14.15 Wallsport Areenalla. Peliin on vapaa sisäänpääsy. Tervetuloa!

Huippulupaava Emil Lidman nähtäneen Akatemian mukana TPV:tä vastaan.

Akatemian try-out käynnissä helmikuun loppuun

Akatemian joukkue on tällä hetkellä rakentamisvaiheessa ja joukkueeseen voi tulla pelaajia ympäri Suomen try-outille aina helmikuun loppuun saakka. Mahdollisesti myös kumppanuusseura FC Jazzin pelaajia liittyy mukaan myöhemmin. Pääosin pelaajisto koostuu kuitenkin omista junioreista.

Oululainen nuori puolustaja Nikko Ruokangas on liittynyt nyt meidän mukaan ja nuoria nälkäisiä kavereita otetaan mukaan jatkossakin muualta Suomesta. Helmikuun aikana on tulossa ainakin kolme vuosina 96-97 syntynyttä pelaajaa antamaan näyttöjä. Helmikuun jälkeen pikkuhiljaa pitää rauhoittaa tilannetta ja alkaa muodostaa runkoa keväällä alkavaan Kakkosdivariin,Max Peltonen arvioi.

Joona Ala-Hukkala, Elias Ahde ja Emil Lidman seuraavat Marco Matronen etenemistä Ilves matsissa.

Virolainen Tääksi vieraaksi helmikuussa

Kerho 07 Akatemia pelaa talven aikana monta harjoitusottelua ja niitä onkin sovittu lisää. Yhtenä mielenkiintoisena vastustajana on jälleen Seinäjoelle vierailulle tuleva virolainen SK Tääksi.

Tässä on jo hyvä määrä otteluita ja näillä mennään, jollei mitään muutoksia näihin tule, päättää vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Akatemian sovitut ottelut:
La 31.01. klo 14.15 Kerho 07 Akatemia – TPV
La 07.02. klo 14.15 Kerho 07 Akatemia – JJK
Pe 13.02. klo 18.15 Kerho 07 Akatemia – GBK
La 21.02. klo 14.15 Kerho 07 Akatemia – SK Tääksi (EST)
La 14.03. klo 14.00 Kraft – Kerho 07 Akatemia
La 21.03. klo 18.00 GBK – Kerho 07 Akatemia
La 28.03. klo 14.15 Kerho 07 Akatemia – Å;IFK
To 02.04. klo xx.xx Kerho 07 Akatemia – Kraft
La 11.04. klo xx.xx Å;IFK – Kerho 07 Akatemia
La 18.04. klo xx.xx KPV – Kerho 07 Akatemia


Teemu Penninkangas pallotaistossa Ilves treenimatsissa.