123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa keskiviikkona Porissa pelattavassa harjoitusottelussa SJK:n kumppanuusseura FC Jazzin. Ottelu alkaa jo klo 15.00.

Akatemia vietti viime viikon leireillen Vöyrin urheiluopistolla ja sen päätteeksi oli tarkoitus pelata harjoitusottelu KPV:ta vastaan. Tuo ottelu peruuntui, mutta nopealla aikataululla saatiin tilalle ottelu Ykkösessä pelaavaa Jazzia vastaan.

Vöyrin leirillä joukkue yhdistyi tietyllä tavalla. Tietenkin kun päästään viettämään kunnolla aikaa yhdessä, menee se väkisinkin niin. Pojat huomasivat viihtyvänsä yhdessä, vaikka meillä on nuoria jätkiä Seinäjoelta, Porista, Vaasasta, Oulusta ja Helsingistä. Kaikinpuolin onnistunut leiri, arvioi Akatemian vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Poriin lähtee hyvin pitkälle sama ryhmä kuin oli Vöyrin leirilläkin. Miehistökin on pelikunnossa ja pitkästä aikaa tositoimiin palaa Tuomas Rintamäki pitkän loukkaantumisen jälkeen. Edelleen sivussa on kuitenkin Antti Palomäki, jonka paluuta voidaan odotella aikaisintaan myöhemmin keväällä. Arttu Aromaa on vielä armeijassa, eikä pääse arkipäivänä mukaan reissuun.

Edustuksen pelaajista Poriin matkustaa ainoastaan maalivahti Jere Koponen.

FC Jazzin riveissä pelaa SJK:n sopimuspelaaja Elias Ahde, joka pelaa tämän kauden lainasopimuksella Ykkösessä kumppanuusseuran riveissä. 19-vuotias hyökkääjä saa lainasopimuksen avulla arvokasta peliaikaa ja kokemusta porilaisten mukana.

Tavoitteena on saada mahdollisimman hyvä kausi alle Ykkösessä ja sitä kautta antaa näyttöjä Seinäjoelle. Tavoitteena on totta kai iskeä maaleja, hyökkääjä kun olen, mutta mitään tiettyä maalimäärä en osaa sanoa, mikä pitäisi ylittyä. Tärkeinpänä tavoitteena on kehittyä että voin tosissaan tulevaisuudessa taistella peliajasta SJK:ssa ensi kaudella, Ahde kommentoi FC Jazzin nettisivuilla.

Akatemian mukana Poriin matkustaa slovenialainen testipelaaja Luka Vhrunc, joka on 24-vuotias, 179 senttinen hyökkääjä tai laitapelaaja. Hän on vasenjalkainen, nopea ja hyvä viimeistelijä, joka on pelannut urallaan Slovenian pääsarjassa NK Domzalen ja NK Radomljen -joukkueissa sekä maansa U19-maajoukkueessa. Hänen kasvattajaseuransa on ljubljanalainen NK Interblock. Kaikenkaikkiaan pelejä aikuisten sarjoissa on kertynyt yhteensä 107 ja näissä maaleja 23. Luka on ollut mukana Seinäjoella jo pari viikkoa.

Meillä alkaa olla joukkueen runko pikkuhiljaa kasassa, millä lähdetään myös sarjaan ja joukkue on hyvin hitsaantunut yhteen, kommentoi Peltonen joukkueensa tilannetta.

Kakkosen Pohjoislohko starttaa tulevana viikonloppuna, mutta Kerho 07 Akatemia aloittaa pelit vasta ensi viikolla tiistaina 28.4. kun se matkustaa Kokkolaan sarjan ennakkosuosikki KPV:n vieraaksi. Siten peli Ykkösessä pelaavaa FC Jazzia vastaan palvelee tällä hetkellä erinomaisesti.

FC Jazz – Kerho 07 Akatemia Porin ulkotekonurmella keskiviikkona 22.4. klo 15.00.