123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa Kakkosen Pohjoislohkon ottelussa, maanantaina 25.5. klo 18.30 Kokkolan GBK:n Jouppilanvuoren tekonurmella.

Joukkueet kohtasivat jo talvella harjoitusottelussa ja tuolloin GBK oli liian vahva nuorelle Akatemian joukkkueelle. Akatemia on kuitenkin sittemmin hitsaantunut joukkueena kunnolla yhteen ja otteet sarjassa ovat olleet hyviä. Voitettujen listalta löytyy jopa sarjaa johtava AC Kajaani.

Kerho 07 Akatemia on lohkossa kuudentena, vain viiden pisteen päässä kärjestä ja voitolla se nousisi kolmanneksi. GBK on kahdeksantena, pisteen Kerhon takana. Molemmilla joukkueilla on tappio takanaan edellisestä ottelusta ja siten molemmat haluaisivat päästä pikaisesti voittojen makuun. Akatemian hyökkääjä Rasmus Karjalainen johtaa Pohjoislohkon maalipörssiä, yhdessä FC YPA:n Miroslav Paunovicin kanssa. Molemmilla on neljä maalia tehtynä.

Vastustaja GBK on kokenut joukkue, jossa kuitenkin mukana paljon nuoriakin pelaajia. Kokemusta joukkueeseen tuo muun muassa entiset liigapelaajat Ville Luokkala, Lawrence Smith ja Jussi Roiko. Näistä tosin Roiko on ollut viime otteluista sivussa. Joukkuetta valmentaa yhdysvaltalainen Chris Corcoran, joka vielä tarvittaessa hyppää itsekin puolustajan paikalle. GBK:n paras maalintekijä on Tom Melarti, joka on tehnyt kaksi osumaa kokkolalaisten seitsemästä maalista.

Kerho 07:n pelaajistossa ei tällä hetkellä ole kukaan enään loukkaantuneena ja jopa pitkään sivussa ollut hyökkääjä Antti Palomäki alkaa päästä jälleen pelikuntoon. Mahdollisesti Akatemia saa tähän peliin myös vahvistuksia SJK edustusjoukkueesta, niistä pelaajista jotka eivät pelaa sunnuntaina kärkikamppailussa SJK – HJK. Vielä ei kuitenkaan ole tiedossa ketä mukana mahdollisesti on, ja onko tulossa ketään. Toistaiseksi edustuksen apuja on ollut vain yhdessä Kakkosen ottelussa.

Kakkosen Pohjoislohkoa, Kerho 07 Akatemia vs. GBK Jouppilanvuoren tekonurmella maanantaina 25.5. klo 18.30.

Liput:

8 � (normaali)

5 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07 Akatemian kotiotteluihin.

Kilun kioski palvelee kahvin ja makkaran nälkäisiä.
Tervetuloa kannustamaan Akatemian nuoret voittoon!