123 456 7890

Nuori Kerho 07 Akatemia murtui Kokkolassa GBK:n vieraana ja kokkolalaiset latoi kovat numerot. GBK sai peliin salama-alun kun jo 8 minuutin pelin jälkeen pallo oli vierailijan maalissa. Lisää tuli puolen tunnin pelin jälkeen ja GBK lisäsi heti tauon jälkeen numerot 3-0:aan asti. Kerhon Jordi Lahnalakso kavensi ottelun tunnin pelin kohdalla, mutta GBK iski kuitenkin nopeasti uudelleen ja meni menojaan. Tappio oli kova kolaus säilymistaistelussa olevalle Kerholle. Ennen ottelua se oli vielä tippumisviivan yläpuolella, mutta nyt se tipahti pari pykälää sen alle. Sarja on kuitenkin äärimmäisen tiukassa tilanteessa ja yhdellä voitolla noustaan takaisin viivan yläpuolelle. Lohkon joukkueet sijoilta 4. – 9. ovat vain viiden pisteen sisällä toisistaan ja pisteitä kolmessa jäljellä olevassa ottelussa on jaossa vielä yhdeksän.

GBK – Kerho 07 Akatemia 5-1 (2-0)

1-0 8 min oma maali
2-0 30 min Tobias Wentin
3-0 49 min Ville Jylhä
3-1 59 min Jordi Lahnalakso
4-1 69 min Benjamin Storbacka
5-1 90+4 min Benjamin Storbacka

Meidän puolustuspeli oli heikkoa, emmekä saaneet hyökkäyksiäkään kunnolla kulkemaan. Tämä oli meiltä kehno peli ja vastustaja ansaitsi voittonsa. Nämä nyt tehdyt virheet on korjattava seuraavaan peliin, kommentoi Akatemian johtaja Ossi Virta ottelun jälkeen.

Ottelun parhaana palkittiin kaksi maalia tehnyt GBK:n Benjamin Storbacka, kaksi tähteä Tobias Wentinille ja yksi Jere Moilaselle.

Kerho 07 Akatemia: Paavo Valakari MV, Marco Lukka (73› Joonas Lepistö), Joonas Rantala, Rasmus Karjalainen (65› Antti Palomäki), Juho Kemppinen, Jordi Lahnalakso, Sami Viljanen, Joonas Lautamaja, Arttu Aromaa, Jaakko Vihanta (65› Aleksi Leppänen) ja Janne Tuohisaari.

Akatemialla on jäljellä vielä kolme ottelua. Seuraava peli on ensi sunnuntaina 20.9. klo 16.00, kun Kerho isännöi Jouppilanvuoren tekonurmella sarjassa toisena olevaa FC YPA:a. Sen jälkeen pelataan kuuden pisteen ottelu säilymisestä Torniossa TP-47:n vieraana 27.9. ja kausi päättyy Seinäjoella Jouppilanvuoren tekonurmella lauantaina 3.10. kun Vaasan FC Kiisto vierailee Seinäjoella.