123 456 7890

Sarjajumbona oleva JBK oli lähtenyt päivän otteluun nimekkäällä ryhmällä, sillä mukana oli useampikin edustusjoukkue Jaron liigapeluri. Myös nuoret tähtipelaajat Sergei Eremenko ja Serge Atakayi olivat mukana. Ottelun ratkaisu syntyikin juuri teinisensaatio Atakayin kahdella maalilla. Toki myös Kerholla oli hyvä joukkue matkassa ja toisella puoliajalla olisi pitänyt pystyä iskemään enemmän kuin yksi maali. Ensimmäistä puoliaikaa vei kuitenkin selvästi kotijoukkue, eikä loppukiri tänään riittänyt pisteille.

JBK – Kerho 07 Akatemia 2-1 (1-0)
1-0 30 min Serge Atakayi
2-0 75 min Serge Atakayi
2-1 76 min Joona Lautamaja

Kerho 07 lähti otteluun huonolla jalalla ja JBK otti ottelun hallinnan. Avausmaali syntyi Veikkausliigassakin otsikoita keränneen Serge Atakayin komealla vasemman ylänurkan osumalla, noin puolen tunnin pelin jälkeen.

Toiselle puoliajalle Kerho tuli ryhdistäytyneenä, mutta jälleen tuli kylmää vettä niskaan, kun Atakayi pelattiin seinäsyötöillä näppärästi irti ja pallo maaliin toistamiseen. Akatemia sai toisen maalin jälkeen pallohallinnan ja paikkoja ratkaisuihin, mutta ainoa osuma syntyi vastahyökkäyksestä, kapteeni Joona Lautamajan tekemänä vain minuutti JBK:n 2-0 osuman jälkeen.

Ottelun viimeisellä minuutilla molemmat joukkueet saivat myös punaisen kortin, kun kotijoukkueen Tom Virtanen ja Kerhon Arttu Aromaa saivat päivän toisen varoituksensa. Kaikenkaikkiaan kortteja nousi ottelussa yhteensä kaksitoista.

Tosi pettynyt fiilis on päällimmäisenä tällä hetkellä koko joukkueessa. Ensimmäinen puoliaika oli valittevasti heikko joka osa-alueella ja vastustaja oli meitä edellä kaikessa. JBK oli tänään hyvä. Kopissa kävimme puoliajalla asioita läpi ja toinen puoliaika olikin meiltä paljon parempi. Saimme aikaan murtautumisia ja tilanteita, pallohallinnan ollessa meillä. Ikävä kyllä emme silti saaneet tänään kuin yhden maalin aikaiseksi paikoistamme, kommentoi pettynyt Ossi Virta Pietarsaaresta.

Näitä tulee kuitenkin kaikille ja joskus on vaan heikompi päivä. Meidän pitää nopeasti nollata tämä ja aloittaa keskittyminen seuraavaan kotiotteluun ensi viikolla, Virta päättää.

Kerho 07 Akatemia: Paavo Valakari MV, Joona Lautamaja, Tuomas Rintamäki, Joonas Rantala, Juho Kemppinen, Janne Tuohisaari, Arttu Aromaa, Jesse Sarajärvi (45› Emil Lidman), Rasmus Karjalainen, Antti Palomäki (79′ Nikko Ruokangas) ja Sami Viljanen (80′ Aleksi Leppänen).

Kerho 07 pääsee ensi viikon lauantaina jälleen kotikentälleen Keskuskentälle, kun se isännöi 11.7. klo 16.00 alkavassa ottelussa Oulun Palloseuraa. Tervetuloa kannustamaan Akatemian nuoret voittoon.

Kapteeni Joona Lautamaja iski kavennusosuman tänään vastahyökkäyksestä.