123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa lauantaina Seinäjoen Wallsport Areenalla Jyväskylän JJK:n.
Ykkösessä pelaavan JJK:n piti alunperin itse isännöidä ottelua, mutta heillä uuden hallin pystytystyöt venähtivät ja näin JJK tuleekin vieraaksi Seinäjoelle. Ottelu alkaa klo 14.15 ja siihen on vapaa sisäänpääsy.

Kova Ykkösen seura tulee vastaan. Minun näkemykseni mukaan JJK kamppailee noususta Veikkausliigaan tulevalla kaudella. Joten hyvä peli saadaan tässä meille, kommentoi Akatemian vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Akatemian mukana pelaa lauantaina juuri Suomen U19-maajoukkueeseen valitut Joona Ala-Hukkala ja Elias Ahde, jotka eivät matkanneet perjantaina edustuksen mukana Eerikkilässä pelattuun harjoitusotteluun ylioppilaskirjoituskiireiden vuoksi. Muita edustuksen mukana normaalisti treenaavista mukana on ainakin maalivahti Jere Koponen sekä puolustaja Joona Lautamaja.

JJK on pelannut tänä talvena jo kertaalleen Wallsport Areenalla, kun he käväisivät joulukuussa SJK:n vieraana. Tuolloin pelattu harjoitusottelu päättyi 1-1 lukemiin ja maalit ottelussa teki SJK:lle Juho Lähde ja JJK:lle Antto Hilska. Otteluraporttia tuosta ottelusta pääsee lukemaan tästä. JJK on ehtinyt kohtaamaan tammikuussa myös liigaan nousseen Tampereen Ilveksen ja nappasivat tuosta 1-0 voiton Tampereella.

Kerho 07 on niin ikään pelannut kaksi harjoitusottelua tänä talvena. Ensimmäisessä ottelussa pelattiin maaliton tasapeli Ykkösessä pelaavaa kumppanuusseura FC Jazzia vastaan ja viime viikonloppuna tasattiin maalit 1-1 -tuloksella Kakkosen TPV:tä vastaan.

Maalivahti Paavo Valakari on vielä sivussa loukkaantumisen jäljiltä, mutta alkaa pikkuhiljaa palaamaan pelikuntoon. Emil Lidman on kipeänä. Tuomas Rintamäki loukkasi kättään viime harjoitusottelussa ja on siten sivussa tästä matsista. Arttu Aromaa puolestaan on armeijassa.

Akatemian mukana treenaa myös Sami Viljanen ja on mukana myös ottelussa lauantaina. Ensi viikolla Akatemia saa mukaan lisää try-out pelaajia, mutta näistä lisää myöhemmin.

Kerho 07 Akatemia – JJK, Wallsport Areenalla lauantaina 7.2. klo 14.15.
Otteluun on vapaa sisäänpääsy. Tervetuloa!