123 456 7890

Kerhon toisen puoliajan hyvä taistelu ei riittänyt, kun Å;bo IFK piti täyden pistesaaliin Turun Yläkentän tekonurmella pelatussa ottelussa. Ensimmäisellä puoliajalla isännät olivat selvästi hallitsevampia, mutta toisella puoliajalla tahtipuikkoa heilutti Kerho 07. Ottelun hahmoina Kerhon puolelta oli jälleen maalin ja yhden ylärimalaukauksen iskenyt Elias Ahde, sekä maalissa rangaistuspotkunkin ensimmäisellä puoliajalla torjunut Ville Viljala.

Å;IFK – Kerho 07 2-1 (1-0)
1-0 27 min Viljami Aho
1-1 54 min Elias Ahde
2-1 65 min Kevin Kauber

Ottelu alkoi kotijoukkueen kovassa painostuksessa ja turkulaiset saivat jo ensimmäisen vartin aikana pari tuloksetonta kulmaakin aikaan.

Elias Ahde pääsi läpiajoon noin 20 minuutin pelin jälkeen, mutta hyvä tilanne kuivui ylärimalaukaukseen.
Vähän tuon jälkeen Å;IFK:lle tuomittiin pilkku, jonka Kerhon maalissa Ville Viljala kuitenkin torjui ja torjui vielä syntyneen jatkotilanteenkin. Kuitenkin 27 minuutilla kuparinen rikkoutui ja IFK:n Viljami Aho pääsi tuikkaamaan maalinedusruuhkasta, oikealta tulleen keskityspallon sisään.

Maalin jälkeen peli tasaantui ja Kerhokin pääsi mukaan peliin. Puoliajalle mentiin kuitenkin isäntäjoukkueen 1-0 johtotilanteessa.

Toiselle puoliajalla Kerho tuli virtaa täynnä ja alle kymmenen minuuttia oli toista puoliaikaa takana, kun Tuomas Lähdesmäki vapautti Elias Ahteen läpiajoon ja Ahde sijoitti maltilla takakulmaan tasoitusosuman.

65 minuutilla kotijoukkue sai sivuvaparin ja vaikka pallo ensin purettiin, pääsi siihen ensimmäisenä IFK:n Kevin Kauber, joka tälläsi noin 25 metristä pallon voimalla alakulmaan. Ennen maalia isännillä ei ollut toisella puoliajalla juurikaan tilanteita ja Kerho vei kentällä tapahtumia.

Kerho taisteli hienosti ottelussa loppuun asti, mutta lopulta Å;IFK:n puolustus kesti ja ottelu päättyi 2-1 lukuihin.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin kotijoukkueen Jonni Peräaho. Kaksi tähteä meni voittomaalin tehneelle Kevin Kauberille ja yksi tähti Kerho 07:n maalivahtina pilkun torjuneelle Ville Viljalalle.

Kerhon seuraava ottelu on jo ensi maanantaina, kun se kohtaa kotikentällään Keskuskentällä klo 18.30 alkavassa ottelussa Tampereen Ilves-Kissat. Tervetuloa kannustamaan Kerhoa takaisin voittojen tielle.

Kerho 07: Ville Viljala MV, Timo Rauhala, Antti Viita, Matti Lähitie, Tuomas Rintamäki (75› Jesse Jääskeläinen), Aki Sipilä (75› Niko Laaksonen), Miika Korpela, Tuomas Lähdesmäki, Jesse Sarajärvi, Samir Bouroussi (46› Antti Palomäki) ja Elias Ahde.

Alle 19-vuotiaiden joukkueessakin pelaava maalivahti Ville Viljala oli tappiosta huolimatta hyvässä vireessä.