123 456 7890
Ukrainan kansainväliseen Lobanovski Memorial -turnaukseen lähtevään Suomen U21-maajoukkueen ryhmään on tehty neljä muutosta ja SJK:n kaksikko Elias Ahde sekä Obed Malolo kutsuttiin mukaan. Koko SJK-väki onnittelee kaksikkoa kutsuista.

Sivuun päävalmentaja Tommi Kautosen alkuperäisestä ryhmästä ovat joutuneet jäämään IFK Mariehamnin Marc Nordqvist. KuPS-kaksikko Saku Savolainen ja Urho Nissilä sekä FC Hakan Niilo Mäenpää. Tilalle ryhmään Kautonen on nimennyt Bolton Wanderersin William Jääskeläisen, PS Kemin Rasmus Karjalaisen sekä SJK-kaksikon Elias Ahde – Obed Malolo. Pikkuhuuhkajat kokoontuu Helsingissä maanantaina ja jatkaa matkaansa
kohti Kiovaa, jossa turnauksen avausottelussa tiistaina vastaan asettuu
Slovenia.

Maajoukkueiden mukana on tällä viikolla myös SJK:n pelaajista Suomen Mehmet Hetemaj, Andorran Marc Vales sekä Viron Mihkel Aksalu. Kaikkin maat pelaavat tällä viikolla MM-karsintoja.

Kaikki maajoukkuepelaajat palaavat Seinäjoelle maajoukkuetauon jälkeen ja he ovat mukana kun SJK kohtaa Seinäjoen OmaSp Stadionilla lauantaina 17.6. klo 15:00 Pohjanmaan derbyssä Vaasan Palloseuran. Pohjanmaan derbyn ennakkoliput ovat jo myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa.

Sitä ennen he ovat mukana SJK:n vierasottelussa Helsingissä 14.6. kun SJK matkaa HIFK:n vieraaksi.