123 456 7890

Suomen alle 19-vuotiaitten poikien maajoukkue leireilee Eerikkilän urheiluopistolla 19.-21.8. Päävalmentaja Jarkko Wiss on nimennyt leirille ryhmän, jossa on mukana myös SJK:n Elias Ahde ja Tuomas Lähdesmäki.

Kaksikko on ollut kovassa vireessä Kerho 07:n mukana Kakkosen länsilohkossa, sekä SJK U19 joukkueessa SM-sarjassa.

Hyökkääjä Ahde on onnistunut Kakkosessa maalinteossa jo seitsemän ja johtaa tuolla lukemalla joukkueen sisäistä maalipörssiä. Koko lohkon maalipörssissä Ahde on jaetulla viidennellä sijalla. Keskikenttäpelaaja Lähdesmäki puolestaan johtaa Kerhon Veikkauspörssiä ylivoimaisesti yhdellätoista kerätyllä Veikkaustähdellä ja hän on koko Kakkosen länsiohkon Veikkauspörssissä jaetulla neljännellä sijalla.

U19 SM-sarjassa Ahde on osunut lisäksi kahdesti ja Lähdesmäki kerran. Kaksikko pelaa kuitenkin pääasiassa miesten sarjaa Kakkosessa ja harjoittelee edustusjoukkueen mukana.

Eerikkilän leirin jälkeen maajoukkueohjelma jatkuu kotimaaotteluilla tulevaa U19 EM-lopputurnausisäntää Kreikkaa vastaan perjantaina 5.9. kello 17.00 Lohjalla ja sunnuntaina 7.9. kello 13.00 Nummelassa.

Suomen U19-maajoukkue valmistautuu elokuun leirillä ja syyskuun maaotteluilla Liettuassa 6.-13.10. pelattavaan U19 EM-alkukarsintaturnaukseen.

SJK väki onnittelee Ahdetta ja Lähdesmäkeä maajoukkuevalinnoista.

Tuomas Lähdesmäki etualalla pallotavoittelussa TPV:tä vastaan.