123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho ja maailman johtava urheiluvälinevalmistaja Adidas, on tänään solminut merkittävän yhteistyösopimuksen, joka jatkuu aina vuoden 2016 loppuun saakka. Uuden sopimuksen myötä Adidas jatkaa kolmen edellisen vuoden tapaan SJK:n pääyhteistyökumppanina sekä virallisena urheiluvaatetoimittajana, varustaen jatkossakin SJK pelaajat ottelu-, harjoittelu- ja vapaa-ajanasuilla. Lisäksi Adidas tulee näkymään SJK kannattajatuotteissa sekä muissa lajiin liittyvissä varusteissa.

Adidaksen varusteet ovat aina tyylikkäitä ja erittäin korkealaatuisia. Jatkamme mielellämme yhteistyötä heidän kanssaan, kommentoi SJK päävalmentaja Simo Valakari.

Adidas kuuluu oleleellisena osana SJK brändiin, jota on rakennettu systemaattisesti aina vuodesta 2010 asti. Adidas on ollut siitä lähtien meille tärkeä yhteistyökumppani sekä Wallsportissa että SJK:n päivittäisessä toiminnassa. Olemme ylpeitä että saamme jatkaa näin merkittävän yhteistyökumppanin kanssa, sekä olla osa heidän brändiään Suomessa, kommentoi SJK puheenkohtaja Raimo Sarajärvi tyytyväisenä.

Olemme erittäin iloisia että saamme jatkaa tähänkin asti hyvin menestyksekästä yhteistyötä Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa. SJK edustaa juuri niitä arvoja joiden kanssa haluamme toimia ja haluamme olla mukana heidän toiminnassaan myös jatkossa, kommentoi Adidas Suomen Konsta Pöysä.

Saksassa vuonna 1949 perustetun Adidas Groupin tuotevalikoima kattaa laajasti eri urheilulajeja ja siihen kuuluu lisäksi urheilullista vapaa-ajan muotia. Adidas Group edustaa kolmen ydinsegmenttinsä; Adidaksen, Reebookin ja Taylor Made-Adidas Golfin kautta laajaa ja monipuolista urheilutuotevalikoimaa.

Varsinkin jalkapallopuolella Adidas on omaa luokkaa näkyvyytensä, innovatiivisuutensa ja myynnin mittareilla mitattuna. Maailman suurimmat jalkapalloseurat sekä -lajiliitot tekevät yhteistyötä Adidaksen kanssa ja myös kattojärjestöt FIFA ja UEFA ovat Adidaksen yhteistyökumppaneita. Henkilökohtaisten pelaajasopimusten kautta Adidas on myös maailman arvostetuimpien jalkapalloilijoiden kenkätoimittaja.

Yhteistyösopimuksen kautta SJK saa käyttöönsä uusimmat innovaatiot urheiluvarusteiden saralla.

Lisätietoa:
www.adidas.fi