123 456 7890

RoPS-kasvatti Adam Mekki liittyy SJK Akatemian riveihin. Hyökkääjän tai hyökkäävän laitapelaajan paikalla viihtyvä Mekki siirtyi Seinäjoelle Italian Serie D-seura Giuglianasta. Tänä vuonna 20-vuotta täyttänyt Mekki, on ollut jo lopputalvesta lähtien joukkueen mukana, mutta hänen papereitaan on odotettu Italiasta. Nyt homma on kuitenkin selvä, ja Mekki pääsee täysillä mukaan peleihin sekä näyttämään osaamistaan.

Mahtavaa päästä pelaamaan ja harjoittelemaan, kun on tosi hyvät olosuhteet ja huipputiimi tukena, sanoo Adam Mekki, joka siirtyi RoPS:sta Italiaan viime keväänä.

Tältä kaudelta odotan tietysti huippusuoritusta itseltäni sekä joukkueelta. Tätä varten on harjoiteltu ja nyt on näytön paikka, Mekki lisää.

Rovaniemen Palloseuran juniorijoukkueet läpi käynyt Adam Mekki, on syntynyt maaliskuun 31. päivä vuonna 2002, ja pituutta on kertynyt 183 senttiä. Pelipaikka löytyy yleensä hyökkäyksestä ja laidalta. Viime kesän alussa hän siirtyi Italian neljännellä sarjatasolla pelaavan US Savoian riveihin, mutta sieltä matka jatkui jo elokuussa saman sarjan Giugliana Calcion paitaan. Lahjakkaana juniorina, hän pelasi RoPS:ssa seuran miesten Kakkosessa pelaavassa akatemiajoukkueessa 10 peliä ennen nousua edustusjoukkueeseen. Ykkösessä pelejä ei kuitenkaan ehtinyt tulla ennen huhtikuussa tapahtunutta siirtoa Italiaan. Italiassa peliaikaa tuli seitsemän pelin verran ja niissä syntyi myös yksi maali.

Adam Mekki on ollut meidän mukanamme jo jonkin aikaa, ja on ollut aika turhauttavaa sekä hänelle, että meille, kun olemme joutuneet odottelemaan hänen papereitaan Italiasta. Mutta nyt kaikki on kunnossa, ja olen innoissani nähdessäni hänet mukana ryhmässä, sekä mukana pelaamassa, kertoo SJK Akatemian valmentaja ja johtaja Brian Page.

Tänä aikana minkä hän on ollut täällä, Mekki on näyttänyt todella hyvää asennetta, ja hänellä on loistavat tekniset kyvyt. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kuinka hän kehittyy ja sopeutuu mukaan pelaavaan joukkueeseen. 

Tämä siirto osoittaa jälleen, kuinka me tuomme tänne vain erittäin hyviä talentteja ja Mekki on nimenomaan sitä. Mekki on myös ihmisenä loistava tyyppi, hän tekee töitä kovasti, hän kuuntelee, ottaa oppia ja tulee toimeen loistavasti muun joukkueen kanssa. Tulette näkemään jälleen yhden lahjakkaan pelaajan meidän joukkueessamme, päättää Page.

SJK Akatemia selvitti itsensä jatkoon Suomen cupin 4.kierrokselta ja tulee seuraavalla kierroksella kohtaamaan SJK:n edustusjoukkueen. Tuo ottelu pelataan 25.5. OmaSp Stadionilla. Ykkösessä pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna, kun SJK Akatemia matkaa Mikkeliin sunnuntaina ja kohtaa siellä klo 18:30 alkavassa ottelussa MP:n. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta. Ja ensi viikolla SJK Akatemian näkee viimeinen tositoimissa kotistadionilla, kun se pelaa kaksi kotiottelua. Ensimmäinen on keskiviikkona 11.5. klo 18:30 pelattava SJK Akatemia – PK-35 ja sunnuntaina 15.5. viikko huipentuu SJK Akatemia – TPS ottelulla klo 18:30.

Löydät tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Liput kotipeleihin myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Kaikkiin SJK Akatemian kotiotteluihin pääsee myös seurakorteilla, ja kaikki alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. SJK Akatemian omat kausikortit myynnissä 21.5. asti Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa.