123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi ensi lauantaina, 17.8. klo 16.00, Seinäjoen Keskuskentällä pelattavassa Ykkösen ottelussa AC Kajaania.

SJK on parhaillaan sarjassa toisena, vain kaksi pistettä FC Hakan takana ja kolmantena olevaan Ilvekseen on nyt eroa viisi pistettä.

AC Kajaani puolestaan on tippujan paikalla sarjan viimeisenä ja ero viimeiseen säilyjään on kasvamassa jo liian suureksi.

Ottelu on samalla toisiksi viimeinen lauantaina pelattava kotiottelu tällä kaudella ja tämän jälkeen kotiotteluita on muutenkin vain kolme jäljellä.

SJK:n edellisessä kotiottelussa syntyi uusi yleisöennätys, kun SJK:n voittoa PK-35 Vantaasta saapui seuraamaan 3046 katsojaa. Edellinen ennätys oli Kakkosen nousukarsinnoista vuodelta 2011, kun nousukarsintafinaalien ensimmäistä osaottelua jännitti 2682 katsojaa. Tällä kaudella SJK:n katsojakeskiarvo on ollut noin 1900 katsojaa / peli, mikä on Ykkösen parhaita.

Portit ja palvelut aukeavat Keskuskentällä klo 14.30 ja SJK – AC Kajaani potkaistaan käyntiin klo 16.00. Tervetuloa suurella joukolla kannustamaan SJK voittoon!

Keskuskenttä pullisteli katsojista jälleen viime sunnuntaina, kun 3046 katsojaa todisti SJK:n voittoa PK-35 Vantaasta

AC Kajaani on ahdingossa

AC Kajaani on tällä hetkellä sarjan viimeisenä ja ero ensimmäiseen säilyjään on kuusi pistettä.

Kajaanilaisten maaliero on tällä hetkellä sarjan heikoin ja joukkue on pelannut nyt 13 ottelua putkeen ilman voittoa.

Edellisen kerran Kajaani voitti kesäkuun alussa kun FC Viikingit kaatui Kajaanissa 2-1 luvuin.

Koko kaudella Kajaani on voittanut vain kaksi kertaa ja molemmat voitot ovat tuleet kotikentällä, pääkaupunkiseudun joukkueista.

SJK ja Kajaani ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja molemmat pelit ovat päättyneet Kerhon voittoon. Ensimmäinen, Seinäjoella pelattu ottelu, päättyi Jouppilanvuoren tekonurmella 2-0 luvuin ja toinen kohtaaminen Kajaanissa Kerhon murskavoittoon 7-1 luvuin.

Kajaanilaisten syömähampaana on ollut tuulennopeat laitalinkit ja heidän kanssaan onkin syytä olla tarkkana. Näistä varsinkin Michael Nzekwe on vaarallinen karkuun päästessään ja mies on iskenyt jo seitsemän maalia tällä kaudella.

AC Kajaani on myös vahvistanut joukkuettaan siirtoikkunan auetessa, kun latvialainen keskikenttämies Vadim Gospodars liittyi joukkueeseen.

AC Kajaanilta on kuitenkin lauantain ottelusta sivussa pelikiellon vuoksi puolustaja Jere Moilanen sekä keskikenttäpelaaja Mika Hänninen.

Edellisessä ottelussaan Kajaani kiusasi kotonaan FC Hakaa, mutta sarjajohtaja väänsi ottelun kuitenkin 2-1 voitoksi. Kajaanin ainokaisen tuossa ottelussa iski juuri uusi latvialaispelaaja Gospodars.

Toni Lehtinen palkittiin Kajaanissa murskavoiton jälkeen parhaana pelaajana. SJK esiintyi ottelussa harvinaisesti kolmosasuissaan.

SJK on palannut raiteilleen

SJK on noussut heikosti menneen heinäkuun jälkeen takaisin taistoon sarjan voitosta ja noususta ensi kaudeksi Veikkausliigaan.

Nyt voittoja on tullut putkeen kolme ja piste-ero Hakaan on vain kaksi pistettä. Nolla on pysynyt omassa päässä putkeen neljä kertaa.

SJK maalivahti Mihkel Aksalu, on pitänyt maalinsa koskemattomana tällä kaudella jo 10 kertaa, mikä lähentelee SJK:n kaikkien aikojen ennätystä. Kaudella 2011 Kakkosessa, Luis Fernando piti maalinsa puhtaana 11:sta ottelussa. Yhden kauden nollapeliennätykseen on Aksalulla kuitenkin vielä matkaa, sillä Luis Fernando piti tuolla samaisella 2011 kaudella nollan myös kahdessa nousukarsintaottelussa ja kahdessa Suomen cupin ottelussa, pitäen siten maalinsa koskemattomana koko kaudella yhteensä 15:sta ottelussa.

SJK on myös osunut maalitolppien väliin hienosti, sillä kolmessa edellisessä pelissä vastustajan verkko on soinut kahdeksan kertaa ja SJK:lla onkin nyt sarjan paras maalisuhde, sekä toiseksi eniten tehtyjä maaleja.

Ykkösessä maaleja on parhaiten paukuttanut Toni Lehtinen, jolla on kasassa yhdeksän osumaa. Josu on viidellä maalillaan toisena SJK:n sisäisessä maalipörssissä ja Justin Moose kolmantena.

Kaikkein eniten maaleja on kuitenkin Daniel Caumolla, joka on osunut sekä Ykkösessä että Kakkosen Pohjoislohkossa, Kerho 07:n paidassa, yhteensä jo 10 kertaa.

Daniel Caumo onkin ollut hyvällä pelipäällä kahdessa edellisessä ottelussa, sillä hän on niissä iskenyt kaksi osumaa ja syöttänyt kolme. Caumo on yhtäkkiä noussut reservijoukkueen kautta takaisin SJK pelaajien eturiviin ja vastustajan puolustukset ovat miehen edessä helisemässä. Toivotaan että Caumon meno jatkuu samanlaisena myös ensi lauantaina.

SJK saa myös pari uutta miestä kokoonpanoon, kun muutaman viikon loukkaantuneena ollut Timo Tahvanainen ja uusi espanjalaisvahvistus Juli Serrano ovat mukana lauantaina.

Mihkel Aksalu ja Gert Kams olivat viikolla mukana Viron maajoukkueen kotiottelussa Latviaa vastaan, mutta minuutteja ei kummallekaan kertynyt ja molemmat ovat mukana normaalisti lauantaina.

Justin Moosen kuntoutuminen kestänee vielä muutaman viikon, eikä hän siten ole mukana lauantain ottelussa. Maalivahti Tomas Karike on parhaillaan kahden viikon lainapestillä Klubi 04:n riveissä ja hän pelasikin heidän paidassaan jo viime sunnuntaina EsPaa vastaan ja piti nollan 3-0 lukemiin päättyneessä ottelussa. Karike palaa Seinäjoelle lainan päättyessä elokuun lopulla.

Muita poissaoloja tai pelikieltoja SJK:lla ei ole, pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi.

Tervetuloa kannustamaan SJK voittoon!

SJK – AC Kajaani lauantaina 17.8. klo 16.00, Seinäjoen Keskuskentällä.

Josu keskikentän taistossa SJK – PK-35 Vantaa ottelussa

Sisäänkäynti ja ennakkoliput

Sisäänkäynti Keskuskentälle, sekä lipunmyynnit, löytyvät pääkatsomon takaa, sekä aurinkokatsomon puolelta eteläpäädyn kulmasta, pesäpallostadionin puolelta.

Portit ja palvelut Keskuskentällä aukeavat lauantaina klo 14.30. Kentältä löytyy anniskelualueet, pomppulinna, kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut sekä fanituotemyyntivaunu, joka sijaitsee pääkatsomon takana.

Parhaat parkkipaikat löytyy pesäpallostadionin puolelta, sillä pääkatsomon takana tilaa on rajallisesti.
Kaikki paikalle mahdollisesti tulevat vieraskannattajat sijoitetaan omalle rajatulle alueelle, Keskuskentän aurikokatsomoon ja sen pohjoispäätyyn.

Kaikkien peliin tulevien on syytä kuitenkin varautua laukkujen yms. tarkistukseen tarvittaessa.

Liput:
12 � normaalihinta
8 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.?Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %

??Ennakkolipunmyynti:
?- Wallsport
?- Hospoda Korbel
?- Sport Bar Wilson
?- Coffee House
?- Etelä-Pohjanmaan Matkailu

HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!

Kerhon maalitykit, Toni Lehtinen ja Daniel Caumo